Vastattu

Uuden liittymän avaaminen nykyisellä numerolla

  • 15 September 2023
  • 2 kommenttia
  • 148 katselukerrat

Käytössäni on Saunalahden 050-alkuinen numero. Liittymätyyppi on sellainen, että siihen ei voida kytkeä sähköistä eSIM-tilaajakorttia.

Haluan säilyttää nykyisen liittymätyyppini, joka ei ole enää uusmyynnissä. Haluan myös säilyttää nykyisen puhelinnumeroni. Lisäksi haluan käyttööni eSIM-tilaajakortin.

Ajatuksena on, että vaihtaisin nykyisen liittymäni puhelinnumeron uuteen, jolloin uuteen numeroon jäisi nykyinen liittymätyyppi käyttöön. Tällöin nykyinen puhelinnumeroni jäisi pois käytöstä. Sen jälkeen haluaisin avata uuden 5G-liittymän eSIM-tilaajakortilla nykyisellä puhelinnumerolla.

Nykyisen liittymän puhelinnumeron vaihtaminen ei liene ongelma. Kysymyksenä on, onko minun mahdollista avata uutta liittymää nykyisellä puhelinnumerollani? Normaalistihan liittymää avatessa ei nykyään itse voi valita puhelinnumeroa. Liittymä tulisi siis saman henkilön käyttöön, jolloin karenssiaikoja sopimuksen päättämisen jälkeen ei tarvita.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 15 September 2023, 13:55

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Valitettavasti tällaisiä kikkoja ei lähdetä tekemään. Liittymätyypin vaihtaminen olisikin fiksuin ratkaisu tässä kohtaa. 

Moikka. En itse näe uuden liittymän avaamista asiakkaalla jo olevalla puhelinnumerolla kikkailuna, mutta tästäkin asiasta saa tietysti olla eri mieltä.

Nykyisen liittymätyypin vaihtaminen ei kannata, koska nykyiseen liittymään kuuluu useita SIM-kortteja. Kun nykyiseen liittymään tulee puhelu, puhelu hälyttää jokaisessa SIM-kortissa (esim. iPhonessa ja auton puhelimessa) ja voin valita millä laitteella vastaan.

Yhteenvetona totean, että ongelmaan ei siis ole ratkaisua eli Elisa ei pysty avaamaan uutta liittymää asiakkaan haluamalla numerolla vaan uuden liittymän numero on aina pakko valita listasta.

Osallistu keskusteluun