Vastattu

Vanha prepaid-sim ei käy uuteen puhelimeen

  • 19 April 2021
  • 2 kommenttia
  • 261 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia

Minulla on yli 10 vuotta ollut Saunalahti-prepaid-liittymä. Nyt kun vaihdoin uuden puhelimen vanha SIM-kortti ei mahdu puhelimeen. Voinko saada uudemman simmin vanhalle numerolle?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Rokha 19 April 2021, 15:18

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Valitettavasti elisa ei ole järin ketterä, eikä tarjoa mahdollisuutta vaihtaa SIM-korttia uuteen, koska he vetoavat aina siihen, että kortti on myyty nimettömänä, eikä sitä ole rekisteröity kenellekään. Kuluttajana sitä jää tietysti miettimään, että mitä väliä sillä on, jos kaltaisellasi kuluttajalla on kyseinen SIM-kortti ja sen korttikehys vielä tallella. Itse näkisin mahdollisuutena, että numero kuoletettaisiin prepaid-avaruudesta ja aspa avaisi numeron sinulle normaalina liittymänä. 

Näillä puheilla voin vai sanoa, että menetät myös vanhan numerosi, ellet hanki laitetta, johon vanha korttisi vielä käy.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Voihan sitä koittaa pienentää itse saksilla. Joskus itse koitin tuota ja toimikin vielä. Netistä sai sapluunan printattua ja onhan niitä leikkureita tuohon kanssa. Isommaksi jos tarvii niin myydään sovittimia tai ainakin ennen on myyty. 

Jos korttia pitäis vaihtaa niin, jos ei leikattu toimi ei siinäkään mitään menetä. Numero ja kortti vaihtuu tuossa tapauksessa kuitenkin.