Voiko VAIN yhden soittajan ohjata älypuhelimen vastaajaan?

  • 20 September 2023
  • 2 kommenttia
  • 90 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +2
  • Aktiivinen keskustelija
  • 69 kommenttia

Olen selaillut sekä Elisan yhteisöstä että netistä otsikon mukaiseen tilanteeseen vastausta saamatta kuitenkaan mitään tarkempaa selville. Ongelma oli todellinen, mutta Elisa-myymäläpalvelijan esittämä ratkaisu on kuulopuhetta.

Alkuaan ongelman esitti minulle - älykännyköistä jotain tietävälle - ystäväni myös käytännössä enkä löytänyt sille ratkaisua, koska MINUN puheluni samalle kohteelle toimivat aivan ok. Varmuudeksi uudelleenkäynnistin kohteen puhelimen. En saanut tilaisuutta uudelleenkäynnistää soittajan puhelinta (peruspuhelin).

Elisan myymälässä saatiin kuin saatiinkin korjauksen (en tiedä kuinka korjaus tehtiin) jälkeen puhelu valittajalta menemään tälle vastaanottajalle, johon valittajan soittamat puhelut olivat aiemmin tuutanneet varattua. Elisan (myymälä)selitys oli kuulemma ollut “soittajan puhelujen ohjaaminen vastaajaan”. Huomion arvoista lienee, ettei vastaanottajan älypuhelinliittymässä, joka on Elisan kuten soittajankin, ole ollenkaan vastaajapalvelua.

Kuinka olemattomaan vastaajaan voidaan soittajan puhelu ohjata?

Miksi VAIN yksi soittaja on ohjattu vastaajaan?


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Akun irroittaminenhan on peruspuhelimessa vähän sama,

kuin uudelleenkäynnistys.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Kuinka olemattomaan vastaajaan voidaan soittajan puhelu ohjata?

Puhelin ei oikeasti pysty ohjaamaan mitään puhelua vastaajaan, vaan ainoastaan hylkäämään sen. Hylätty puhelu alkaa tuuttaamaan varattua.

Mikäli liittymässä olisi vastaaja, puhelimen ollessa varattuna, puhelu ohjautuisi vastaajaan.

Miksi VAIN yksi soittaja on ohjattu vastaajaan?

Puhelin on pyörinyt taskun pohjalla ja luullut housuja sormeksi. Sitten sieltä on valittu tuon yhden soittajan tiedot ja tarjottu hänelle estä / ilmoita häiriköinnistä -kuvaketta.

Osallistu keskusteluun