Elisa Sähköpostin uudistuksissa viivettä

 • 29 May 2023
 • 3 kommenttia
 • 211 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Tuli tuossa iltasella postia/tiedote Elisalta:
Sait meiltä aiemmin viestin, jossa kerroimme Elisa Sähköpostisi uudistumisesta huhti-toukokuussa. Sähköpostilaatikon isompi tallennustila 1000Mt on ollut käytössäsi huhtikuusta alkaen. Muut uudistukset tulevat voimaan kesän aikana, viimeistään syyskuun loppuun mennessä. Saat viestin uudistuksen kohteena olevaan Elisa Sähköpostiisi muutamaa päivää tätä ennen. Pahoittelemme viivettä.
Nämä Elisa Sähköpostin (webmail.elisa.fi) uudistukset tulevat voimaan viimeistään syyskuussa 
 • Käyttöliittymä ja ulkoasu uudistuvat.
 • Roskapostisuodattimen asetuksia, lomavastaajaa ja automaattista edelleenlähetystä hallinnoidaan jatkossa osoitteessa webmail.elisa.fi ja toiminteet poistuvat OmaElisasta.
 • Muut uudet ominaisuudet:
  - Roskakoriin viedyt viestit saa takaisin vielä 90 päivää roskakorin tyhjentämisestä.
  - Itse määritellyistä osoitteista saapuvat tai määriteltyjä sanoja sisältävät viestit voi ohjata suoraan roskakoriin.
  - Palvelun käyttöohjeen löydät tarvittaessa webmail.elisa.fi:n etusivulta, kun olet kirjautuneena palveluun.
   
Uudistus on automaattinen, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä. Käyttäjätunnuksesi, salasanasi, viestisi ja asetuksesi säilyvät ennallaan. Voit käyttää sähköpostiasi normaalisti. 
Autamme mielellämme, jos haluat lisätietoa

Ystävällisin terveisin

Elisa

3 kommenttia

Käyttäjätaso 1

Joku aika sitten voimaan tullutta sähköpostipalvelun hinnankorotusta perusteltiin näillä uudistuksilla. Eli hinta nousi heti vaikka uudistukset myöhästyvät. Ei nyt menny ihan putken tämäkään homma …  Jollei kolmisenkymmentä vuotta käytössä olleen sähköpostiosoitteen vaihto olisi niin tuskainen operaatio, niin tässä alkaisin nyt lopultakin olla vaihdon paikka. 

Elisan väki ei vaan yksinkertaisesti osaa tehdä uudistusta vaan rahastaa sillä että muka joskus tulisi se!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Hei vaan kaikille! Pahoittelut, että tämä ketju on jäänyt pimentoon. Suosittelen lämpimästi tutustumaan tulevaan sähköposti uudistukseen osoitteessa https://elisa.fi/asiakaspalvelu/palvelut/sahkopostipalvelu-uudistuu/. Sivulta löytyy lyhyt video aiheesta, sekä tietoa toiminnoista, sekä myöskin aikataulua uudistuksen saapumisesta.

Osallistu keskusteluun