Vastattu

Kotisivut ja sähköposti

  • 2 May 2022
  • 6 kommenttia
  • 280 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Voi munkki taas… jonkinlaisen autuaamman kauden jälkeen “ taas täällä” kun näyttää sille että kotisivupalvelua ei ole enää Elisalla ?? Sähköpostien muuttuessa maksullisiksi olen pitkään käyttänyt muita sähköpostipalveluja… nyt näyttää sille että hinnat kallistuu tai Suomalaisten hallinoimat palvelimet alkaa olla katoavaa kansanperinnettä ! Miten tässä nyt näin käy ???

 Mielipiteiden esittämisen suhteen muro lopetti fooruminsa…

= Ei sitten vuottakaan kerkeä mennä kun jokin palvelin vedetään jalkojen alta ja se muuttu joksikin muuksi + että joku keksii rahastaa koko touhusta…
 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Lautturi 16 June 2022, 18:12

Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6

Moikka!

 

Juu näinhän se tosiaan on, että kotisivutila on tätä nykyä mennyttä aikaa osaltamme henkilöasiakaspuolella.

On se kumma juttu että joku palvelun osa, josta aikoinaan on maksettu, tiputetaan pois. Elisan vastaus jossa todetaan lohduttavasti että hinta ei kuitenkaan muutu, ei lämmitä yhtään. Olisiko tuossa ollut siis vielä joku mahdollisuus nostaa hintaa samalla.

Käyttäjätaso 7

On se kumma juttu että joku palvelun osa, josta aikoinaan on maksettu, tiputetaan pois.

Palveluntarjoajat pidättävät aina itsellään oikeuden muuttaa palvelun sisältöä ja ehtoja. Muutoksen yhteydessä asiakkaalla on oikeus lopettaa palvelun käyttö.

 

Olisiko tuossa ollut siis vielä joku mahdollisuus nostaa hintaa samalla.

Palvelun ominaisuudet olivat suoraan 1900-luvulta. Jos sen olisi päivittänyt tälle vuosituhannelle, tai jopa tälle vuosikymmenelle, myös hinta olisi varmasti päivittynyt vastaavasti.

Kiitos pitkästä yhteistyöstä (DLC->Saunalahti->Elisa, 25+ vuotta), polkumme eroavat siis vuodenvaihteessa. Oletan, että minulle tärkeän palvelun päättyessä myös määräaikaisuudet päättyvät ja palauttaessani Elisan laitteet myös laskutus päättyy?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Määräaikaisuudet ovat palvelukohtaisia. Elisa ei ole vuosikausiin myynyt mitään määräaikaista, joka olisi sidoksissa kotisivutilaasi, eli määräaikaisia ADSL-liittymiä.

Jos sinulla on vielä tänä päivänäkin jokin määräaikainen palvelu Elisalta, se on melkoisella varmuudella muu palvelu, johon kotisivutila ei vaikuta millään tavoin. Tällöin valitettavasti kotisivupalvelun poistuminen ei vapauta sinua muista Elisan palveluista.

Käyttäjätaso 6

Kiitos pitkästä yhteistyöstä (DLC->Saunalahti->Elisa, 25+ vuotta), polkumme eroavat siis vuodenvaihteessa. Oletan, että minulle tärkeän palvelun päättyessä myös määräaikaisuudet päättyvät ja palauttaessani Elisan laitteet myös laskutus päättyy?

@ExElisa Ethän oleta vaan epäselvissä tilanteissa suosittelen soittamaan meidän asiakaspalveluun ja varmistamaan kuinka muutos vaikuttaa sinun sopimuksiin. Irritus kuitenkin vastasi mallikkaasti kuinka asia on. 🙏

Osallistu keskusteluun