Vastattu

Netti.fi sähköpostin lukeminen Samsungilla


Netti.fi sähköpostin luku Samsung A6 lakkasi toimimasta tällä viikolla? Sähköposti kyllä aukeaa, mutta en pysty lukemaan viestejä. Osaako joku auttaa?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi MiikaMoi 5 July 2021, 15:30

Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Valitettavasti kyseinen puhelinmalli ei itselleni ole tuttu mutta kokeile ensin että toimiiko kyseinen postisi lainkaan mm. tietokoneella osoitteessa https://webmail.elisa.fi ja jos ei toimi niin sitten ota yhteyttä Elisan aspaan, esim. yksityisviestillä tätä kautta: https://yhteiso.elisa.fi/members/omayhteisoe-tiimi-95702

Itse puhelinmalliin en tosiaan osaa ottaa mitään kantaa, mutta lähtisin siitä että kokeilisin onko itse postissa jotain vialla.

Käyttäjätaso 5

Tervetuloa @HilMa2021 OmaYhteisöön! :blush:

Olitkin kerennyt laittaa meille yksityisviestiä, mutta jos sähköpostiviestit pystyy lukemaan esimerkiksi toisella puhelimella, tietokoneella tai muulla laitteella ja ongelma on ainoastaan tällä Samsungin laitteella niin kannattaa nyt alkuun kokeilla poistaa sähköpostisovelluksen asennuksen laitteelta ja asentamaan sen uudelleen. Sähköpostisovelluksesta kannattaa myös koittaa kirjautua ulos ja sitten takaisin sisään, auttaisiko kumpikaan näistä jipoista ongelmaan? :slight_smile:

Kiitti mutta menen sähköpostiin selaimen elisan webmailin kautta.https://m.webmail.elisa.fi/?_task=mail&_refresh=1&_uid=77174&_mbox=INBOX

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Jos selainkäyttöliittymä sekoilee, kannattaa kokeilla selaimen incognito-tilaa tai tyhjentää selaimen välimuisti.

Molemmat kokeiltu, eipä auta :(

Käyttäjätaso 5

Molemmat kokeiltu, eipä auta :(

Käytätkö tuota Webmailia puhelimessa millä selaimella? 🤔 Niidenkin sovelluspäivitykset kannattaa tarkistaa.

Jos käytössä on jokin muu kuin Samsungin oma selain (esim. Google Chrome) niin päivitykset löytyvät Play kaupasta. Samsungin omaan selaimeen (Internet) päivitykset löytyvät Samsung Apps / Samsung Galaxy Store -sovelluskaupasta.

Osallistu keskusteluun