Vastattu

Nic.fi

  • 13 December 2017
  • 4 kommenttia
  • 8480 katselukerrat

Mistä löydä vanhan nic.fi postini? Kun yritän kirjautua postiin, siirtyyse automaattisesti elisan s-postiin ja loinkin jo uuden s-post elisalle.
MUTTA haluan ne vanhat nicin postit esiin!!!!
Kiitos avusta!!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 22 December 2017, 14:15

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Onko sinulla nyt siis jotkut sähköpostit hukassa vai etkö edes pääse kirjautumaan? 🙂
Vai mistä on kyse?
Moikka! En pääse kirjautumaan nic.fi postiin ja siellä on paljon tärkeää osoitetta ja postia. Hyppää automaattisesti tuohon elisanet.fi - kirjautumissivulle?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Noihin vanhoihin nic.fi osoitteisiin pääsee kirjautumaan samasta paikasta kuin muihinkin Elisan sähköposteihin, eli https://webmail.elisa.fi/ sivulla 🙂 Noita suljetaan aika ajoin mikäli tili on ollut pitkään käyttämättä (ja jos käytössä on siis ilmaistili jonka rekisteröinnissä ei sopijaa ole tunnistettu), mikäli kirjautuminen ei tuolla sivulla onnistu, voidaan tuon sähköpostin kunto katsoa asiakaspalvelun kautta 010190240 (mpm/pvm) tai jos selvityksellä ei ole niin kiire, niin voit myös meille laittaa yksärillä omat tietosi ja tuon sähköpostiosoitteen niin katsotaan tilanne 🙂
Hei heidikoo,

Koitas laittaa javascript pois päältä, niin pääset oma saunalahteen. Postit tulee talteen Thunderbirdillä tai Outlookilla seuraavasti:

Saapuvan postin palvelin: imaps.saunalahti.fi
Portti: 993
Protokolla: SSL

Lähtevän postin palvelin: smtpa.kolumbus.fi
Portti: 465
Protokolla: SSL

Tunnus on Oma Saunalahdesta löytyvät postilaatikon tunnus, eli kirjaudu ensin OmaElisaan ja mene sieltä Vanhaan OmaSaunalahteen (https://oma.saunalahti.fi/settings).

Sieltä edelleen Sähköpostilaatikot ja -osoitteet (https://oma.saunalahti.fi/settings/mailboxList) ja katso sieltä laatikon nimi (yleensä muodossa etukirjansukunimi: "esukunimi").

Katso että laatikkoon on liitetty sähköposti. Ellei ole niin mene ao. sähköpostin kohdalle ja laita se toimittamaan vain laatikkoon.

Sen jälkeen sähköpostihjelmalla nuo asetukset manuaalisesti ja kirjautumistunnukseksi (jos mahdollista asettaa) tuo laatikon nimi.

Toivottavasti vanhat tulee talteen. 🙂