Vastattu

Roskakorista poistettujen palautus näyttää vain lyhyen listan palautettavia

  • 6 September 2023
  • 3 kommenttia
  • 211 katselukerrat

Tervehdys!

Elisan Webmailistani on kadonnut kaikki saapuneet viestit ennen 14.8. Ihmettelin asiaa ja yritän palauttaa viestejä, josko olisi itse vahingossa poistanut. 

MUtta Roskakorista palautettavien lista on kovin lyhyt, eikä sitä voi järjestää. Huomasin, että kun roskakorista poistettuja palauttaa, niin palautettavien listaan putkahtaa aiemmin poistettuja viestejä,. Poistettujen lista siis vain leikkaantuu, ja vieläpä hyvin lyhyeksi. Saisiko tämän korjattua, ts niin että listassa olisi kaikki palautettavissa olevat esim samaan tyyliin kuin itse sähköpostissa, vaikka 100 kpl sivuittain ja niin, että listaa voi järjestää esim päivämäärien mukaan. 

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 8 September 2023, 12:19

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Saitko siis kuitenki palautettua kaikki mitkä oli tarkotuski palauttaa? 🤔 Ja kiitos palautteesta, välitin noita toiveita eteenpäin. 😊

En saanut, en jaksanut yksitellen palautella kun niitä poistettavi viestejä tulee kymmeniä päivässä, eli jotain yli tuhat viestiä.olosi pitänyt ensin palautella.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Sain korvanappiin tiedon, että tuo palautustoiminto toimii 150 viestin ryppäissä. Eli jos poistunut viesti on 200. niin se vaatii 50 viestin palauttamisen, että haluttu viesti tulee näkyville. Tästä ollaan tosiaan viety palautetta eteenpäin.

Osallistu keskusteluun