Roskapostisuodatinta varten x-original-sender?

  • 27 October 2022
  • 4 kommenttia
  • 129 katselukerrat

Omaelisasta löytyi ohje, jossa roskapostin suodattinen käsittelysääntöjä voi lisätä. Ohje on että Webmailin kautta voi tarkistaa viestin oikean lähettäjän X_Original_Sender kohdasta. Ilahduin tästä tiedosta, mutta kun tarkistin minulle  päivittäin tulevia  kymmeniä roskaposteja niin ei yhdestäkään löytynyt tätä viestin oikeaa lähettäjää  original_senderin kautta. Eli ohje oli yhtä tyhjän kanssa.☹️

EDIT: 2.11.2022 // Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -Snouppi


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Olen samaa mieltä; Original Senderiä ei yleensä löydy. Sen verran olen näitä roskapostin lähettäjiä laittanut estolistalle ja loppua ei näy.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Moikka @ceceli ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Tuossa tarkistelin ja kävin läpi viestejä Webmailissa, niin jokaisesta tuo X-Original-Sender löytyi. 🤔 Katsotko Webmailista viestin otsakkeet? Tämä tapahtuu avaamalla viestin ja painamalla oikeasta kulmasta pientä nuolta joka osoittaa alas (Viestin otsakkeet). Voi joutua hieman tietoa selailemaan, mutta tulisi löytyä boldattuna näin X-Original-Sender:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +10

Tänään on tullut roskapostiviestejä Tokmannin nimissä osoitteesta noreply at kirjeet.elisa.fi ja siinä ei lue mitään kohdassa X-Original-Sender eli ei löydy lähettäjää. Näin on melkein aina tällaisissa roskaposteissa; ko. kohta on tyhjä.

Viime aikoina on myös tullut roskapostia ja oikeaa postia Tokmannin nimissä osoitteesta uutiskirje at m.tokmanni.fi. Mistähän tämä johtuu?

Käyttäjätaso 7

Mistähän tämä johtuu?

Roskapostittajatkin kehittyy ja ottaa opikseen