Vastattu

Sähköposti, roskapostin suodatus

  • 27 October 2021
  • 4 kommenttia
  • 164 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Ilmeisesti rikollisilla on käynnissä on hillitön huijaus- ja phishing operaatio, kun Elisa sähköpostiini ropisee jatkuvalla syötöllä huijausyrityksiä. Tähän mennessä niitä on tullut jokaisen pankin-  ja Kanta.fi nimellä. Erotan kyllä huijaukset, mutta miksei selvä roska jää spämmifiltteriin, kun jokainen, siis jokaikinen huijausyritys tulee läpi? Elisan sähköposti on maksullinen palvelu, ja odotan siltä tässä asiassa paljon parempaa suorituskykyä. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Lautturi 28 October 2021, 17:32

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Hujaus ja phishing juttujen seulominen 100% pois on miltei mahdoton tehtävä ottaen huomioon, että tahot jotka näitä tehtailee muuttavat jatkuvasti osoitteitaan ja toimintamallejaan huijata porukkaa.

Käyttäjätaso 7

Ei ole minulle tullut yhden yhtäkään huijausta minkään pankin, eikä kannan nimellä, eikä juurikaan muitakaan roskia. Tosin käytössä Thunderbird sähköpostiohjelma. Suosittelen asennusta aloittajallekin. Ei välttämättä tie onneen, mutta aika lähelle kuitenkin.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Thunderbird itsellänikin käytössä 👍 Helpottaa huomattavasti postien seulontaa sähköpostilla kuin sähköpostilla 😊

Käyttäjätaso 1

Thunderbird itsellänikin käytössä 👍 Helpottaa huomattavasti postien seulontaa sähköpostilla kuin sähköpostilla 😊

Käytän Seamonkey sähköpostiohjelmaa, joka perustuu Thunderbirdiin. Käytin sitäkin aikoinaan, mutta sen kanssa tuli ongelmia, joita en saanut ratkaistua. Seamonkey on toiminut kuin junan vessa. Yleensä Elisan spämmifiltteri seuloo melko hyvin roskan pois, mutta tässä tapauksesssa ei.