Vastattu

Sähköpostia kirjoittaessa tekstin alle tulee punainen aaltoviiva

  • 16 February 2023
  • 5 kommenttia
  • 262 katselukerrat

Hei, 

Minulle tuli ongelma. kun kirjoitan sähköpostia, joka sanan alle tulee punainen aaltoviiva, kun kirjoitan tekstia. Tämä on joku muotoilu, jota en saa pois. Päivitin tänään Windows 11 ja “vika” ilmaantui sen jälkeen. Sama oli outlookissa, mutta sieltä sain muotoilun pois. Tuo on hivenen häiritsevä juttu.

 

Miten saan sen pois? Tietääkö joku

Kiitos!

tassaolisahkoposti[a]osoite.fi

 


EDIT 28.3.2023 // piilotettu sähköpostiosoite tietosuojasyistä, muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Teleboy 16 February 2023, 22:50

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Punainen aaltoviiva kertoo kirjoitusvirheistä.

Varmista, että kirjoituksesi kieliasetus vastaa kirjoittamaasi kieltä. Tai käännä kieliopin tarkastus ja oikoluku pois päältä.

Hei,

 

Kiitos vastauksestasi, mutta kaikissa muissa toiminnoissa (outlook-sähköposti, excel) toimii hienosti, mutta esim. tähän ja Elisan sähköpostiin kirjoitettaessa oikoluku on päällä koko ajan, en löydä millä poistan toiminnon. Onkohan Elisan sähköposti lopetettava?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Tarkasta selaimen asetukset. Oletuksena Windowsissa on Microsoft Edge. Olisiko AsetuksetKielet → Tarkista oikeinkirjoitus?

Windows 11 on oikoluku myös käyttöjärjestelmässä itsessään. En löytänyt tästä suomenkielistä ohjetta, mutta englanniksi sitä hallitaan Start → Settings → Time & languageTypingAutocorrect mispelled words. Tämä voisi olla suunnilleen Käynnistä → Asetukset → Aika ja kieli → Kirjoittaminen → Tarkista oikeinkirjoitus kirjoitettaessa.

Hei Iiritus,

 

Kiitos Sinulle, “vika” oli siinä en vain sitä olisi helposti ilman Sinun apuasi osannut hakea.

Nyt toimii, kuten ennenkin.

 

Kiitos vielä ja hyvää yötä!

 

Esko

 

 

Kiitos Irritus. Vinkkisi avulla pitkään häirinyt ongelma ratkesi, kun otin käyttöön kokeeksi oikeinkirjoituksen tarkistamisen! 

Osallistu keskusteluun