Vastattu

Sähköpostin kuvake puhelimen aloitussivulle

  • 2 November 2021
  • 5 kommenttia
  • 494 katselukerrat

Yritän laittaa sähköpostin kuvaketta puhelimen, Samsung Galaxy A20e, aloitussivulle. Aherrus päättyy, kun sähköpostikuvaketta (ympyrässä M)  ei löydy  https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/laiteohjeet/device/samsung/galaxy-a20e/topic/sahkoposti/sahkopostiasetukset/choice/elisa/4  

Kuulemma guru laittaisi, mutta vierastan mystisiä nimiä. Samsungin internetillä pääsee parin kirjautumisyrityksen jälkeen hitaasti etenemään ja s- postia käyttämään. Googleen voi naputtaa Elisa webmail ja Saunalahden s- postiin pääsee. 

Onko mitään tehtävissä?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Syrjäkylä 4 November 2021, 17:53

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Onko mitään apua:

https://www.samsung.com/fi/support/mobile-devices/miten-pikakuvake-lisataan-kotinaytolle-tai-poistetaan-sielta/

Käyttäjätaso 7

https://support.google.com/android/answer/9450271?hl=fi#zippy=%2Cpikakuvakkeen-lis%C3%A4%C3%A4minen

Em. linkit edellyttävät tilanteeseen sopivan sovelluksen löytymistä jostakin. Etsittiin puhelinkaupan avustuksella ja tultiin siihen tulokseen ettei sovellusta ole olemassa.  Kuvalleen voi näpelöidä kasaan jotenkin, mutta olisi pitänyt kurua vaivata.

Ei näiden keskeneräisten systeemien kanssa kannata paljon painia. Vanha C5 toimii kuten on odotettavissa ja latausväli on viikko.

Muuten tuo kyseinen Samsung A20e oli yöllä keksinyt laittaa profiilikuvakseni naapurin saunan!

Sähköpostin kuvakkeen laitto aloitussivulle onnistui sattumalta. Muuten vaan kokeilin Samsung internettiä, tietämättä yhtään mikä se on ja sen kautta kirjauduin sähköpostiin ja kuvake ilmestyi ilman sen kummempia räpellyksiä - tässä oli harvinainen ominaisuus - asiakasmyönteinen ohjelmointi. 

Samsung internet on selain. Ihmetyksen aiheeksi jäi miksi tuon nimi on Samsung internet eikä Samsung  selain? Tässä selaimessa on maksuton mainosten esto valittavissa.

Olenko aivan väärässä luullessani internetin ja selaimen olevan eri asioita? 

Käyttäjätaso 7

Olenko aivan väärässä luullessani internetin ja selaimen olevan eri asioita? 

 

Ne ovat tietysti ihan eri asioita. Samsung on vaan jostain syystä halunnut nimetä selaimensa nimellä “Samsung Internet”. Sen voi tulkita lyhennelmäksi vähän kuvaavammasta nimestä “Samsung Internet Browser”.

- Syy on todennäköisesti se, että selaimen (alkuperäinen) kohderyhmä on tottunut tietokoneella menemään internetiin kuvakkeesta, jossa lukee “Internet Explorer”.