Vastattu

Sähköpostin uudistaminen?

  • 6 September 2022
  • 86 kommenttia
  • 3415 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

86 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Voi olla @Mummis että olet oikeassa 😿 

Tavoitteena on saada Webmailin uudistukset saataville kaikille käyttäjille kesäkuun aikana, tämä on nyt tämä optimistisin arvio ja tämän mukaan paiskitaan hommia. Mutta kyllä ihan rehellisyyden nimissä haluan myös kertoa että vihoviimeinen deadline mihin mennessä uudistus olisi ihan viimeistään tarkoitus saada tuotantoon — jos teknisiä haasteita tulee lisää vastaan — on syyskuun loppuun mennessä. Pidetään kuitenkin sormet ristissä ettei mentäisi tämän vihoviimeisen ja huonoimman mahdollisen skenaarion mukaan. 🍀

Käyttäjätaso 7

Maallikkona väitän, ettei uudistus tule ennen syksyä. Kesälomat iskevät päälle ja kaikki jäissä. Näin se vain menee.

Minkä vuoden?

Eipä ole kuulunut mitään sähköpostin ominaisuuksien uudistuksesta. Ei taida Elisa osata tehdä muuta kuin rahastaa silläkin ennen aikojaan. EDIT 29.5.2023 // Siirsin viestin olemassaolevaan ketjuun. Viesti siirretty täältä: https://yhteiso.elisa.fi/saehkoeposti-68/saehkoeposti-uudistus-524965 

-Anspandeemus

Käyttäjätaso 7

Eipä ole kuulunut mitään sähköpostin ominaisuuksien uudistuksesta. Ei taida Elisa osata tehdä muuta kuin rahastaa silläkin ennen aikojaan. 

Aikataulu myöhästyy kuten Elisalla yleensäkin.

https://yhteiso.elisa.fi/saehkoeposti-68/saehkoepostin-uudistaminen-523363?postid=706272#post706272EDIT 29.5.2023 // Siirsin viestin olemassaolevaan ketjuun. Viesti siirretty täältä: https://yhteiso.elisa.fi/saehkoeposti-68/saehkoeposti-uudistus-524965 

-Anspandeemus

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki

Tänään tuli taaas naurettava viesti myöhästymisestä. Onkohan niin että ainoa mitä saadaan uudistettua on laskutus? Hinta kyllä nousi jo aikoja sitten, palveluun tosin ei ole tehty luvattuja uudistuksia. Aivan naurettavaa toimintaa.

Eikös uudistus pitäisi ensin tehdä, sitten testata, sen jälkeen tiedottaa, sitten julkaista ja vasta kun kaikki toimii, muuttaa sitä laskutusta?

Ahneudella ei muutenkaan ole mitään rajaa, melkein 5 euroa epelit laskuttavat esim. suoramaksun kuitista melkein 5 euroa. Monikohan vanha ihminen maksaa kanssa tämmöisiä älyttömyyksiä.

Elisa jostainsyystä haluaa tehdä itsestään ihan naurunalaisen. Ennen minullakin oli melkein kaikki palvelut täältä, kohta ei juuri mitään.

 

 

EDIT 31.5.2023 // muokattu loukkaava termi pois OmaYhteisön yhteisten pelisääntöjen mukaisesti -draakki

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@rEvolution  Onhan tuo laatikon koko kasvanut 1000 Mt asti jo 1.4. alkaen joten on jotain sentään aikaansaatu, ne muut muutokset vaan venyy vielä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Osaako joku elisalainen kertoa jo tässä vaiheessa millä tavalla tuo edelleenlähetys uudistuu, muuten kuin siten että sitä hallitaan tulevaisuudessa webmailin kautta eikä enää Omaelisassa? Eli itselleni tärkeä pointti on se jääkö saapuneesta postista edelleen tulevaisuudessakin kopio omaan postilaatikkoon vaikka edelleenlähetys olisi päällä vai poistuuko se omasta postilaatikosta kun posti edelleenlähetetään toiseen osoitteeseen? Tämän haluaisin tietää, enkä varmaan ole ainut.

 

Toinen tärkeä kysymys on se, että nyt tällä hetkellä kun laatikossa edelleenlähetys on päällä, niin ei postilaatikkoon voi esim. Thunderbirdin kanssa kirjautua sähköpostiosoitteella vaan pitää kirjautua laatikon tunnuksella, muuttuuko tämä miten tulevaisuudessa?

 

 

EDIT 31.5.2023 // siirretty täältä vanhempaan keskusteluun samasta aiheesta -draakki

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Huhuu Elisa, olisi kiva saada informaatiota ja ennakkotietoja koskien noita kahta kysymystä. Ettei sitten tule yllätyksenä kenellekään kun uudistukset tulee voimaan.

 

 

EDIT 31.5.2023 // siirretty täältä vanhempaan keskusteluun samasta aiheesta -draakki

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Siirtelin @JV0600 kommentit täältä tänne vanhempaan keskusteluun samasta aiheesta, ei olla tätä kysymystäsi ja huolta unohdettu, tarkistetaan päivittäin ollaanko jo saatu varmaa vastausta. 👍🏼

Tämänhetkisen tiedon mukaan muuta muutosta edelleenlähetykseen liittyen ei ole tulossa kuin se, että jatkossa sitä hallinnoidaan eri paikasta. Jos saadaan tästä poikkeavaa tietoa niin tiedotetaan täällä kyllä heti.

Käyttäjätaso 7

Tämänhetkisen tiedon mukaan muuta muutosta edelleenlähetykseen liittyen ei ole tulossa kuin se, että jatkossa sitä hallinnoidaan eri paikasta. Jos saadaan tästä poikkeavaa tietoa niin tiedotetaan täällä kyllä heti.

Tästäkin aiheesta on jauhettu jo 7 vuotta , mutta eipä ole Elisa tehnyt asialle mitään. Toiveissa olisi , että asiakas voisi itse asetuksella päättää jätetäänkö se kopio Elisan postiin edelleenlähetetyistä viesteistä vaiko ei.

https://yhteiso.elisa.fi/ideas/saehkoepostin-edelleenlaehetyksen-asetukset-paremmiksi-458853

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Hei vaan! Elisa Sähköposti uudistukseen liittyen suosittelen katsomaan lyhyen videon osoitteesta https://elisa.fi/asiakaspalvelu/palvelut/sahkopostipalvelu-uudistuu/. Sivulta löytyy myös tarkemmin tietoa tulevista muutoksista.

Osallistu keskusteluun