Vastattu

Sähköpostiuudistuksen jälkeen tuplakappaleita?

  • 28 August 2023
  • 7 kommenttia
  • 161 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Joku huoltokatko oli, ja nyt ladataan yli 700 viestiä parhaillaan. Eli ei muista mitä on aiemmin ladattu.

On nyt sitten jokunen tuplakappale ladattuna..vähän aikaa menee manuaaliseen poistoon.

Mulla Linux ja Thunderbird, jos tekniikan pojat tarvitsee tätä tietoa.


EDIT: 28.8.2023 // Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi. - Ilponen

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 28 August 2023, 15:13

Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Ei siinä mitään että otsikko vaihdettiin, se originaali nyt semmoinen työpaikan pomon peruskommentti. 😂 Olen kyllä itsekin koodaillut ja bugeja voi tulla, ei siinä mitään se kummempaa. Niin tai oliko tämä bugi, huomasin tossa alempana juttua ja siinä puhuttiin joidenkin laskurien nollauksesta. Ehkä ne oli pakkokin nollata tai muuten olisi koitunut extra hommaa liikaa. On tämä nyt kuitenkin hyvin suoritettu siihen nähden mitä erään työttömyyskassan järjestelmäuudistus vuosia sitten, sai odotella 4.5 kuukautta.

No ei siinä nyt sitten isompi homma ollut kun vähän aikaa slitsaili tuplia pois, onneksi nyt en ihan koko elämääni pidä säilössä siellä sähköpostissa. Senhän voi määritellä sähköpostiohjelmassa kuinka vanhat poistetaan. Olihan niitä tossa noin kolmessa kuukaudessa kertynyt se noin 700 kpl, jonka nyt vielä pystyy hallitsemaan.

Mulla esimerkiksi asetuksissa seuraavat voimassa.

x Leave messages on server

x For at most 93 days

x Until I delete them

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Todetaan nyt vielä se että tuntuu järjestelmä toimivan taas kuten pitääkin.

Kokeilin verkkoliittymääkin (nettipostia). Ekalla kerralla latautui hitaasti, toisella nopeammin tosin ei ihan niin nopeasti kuin vanha versio. Täytyy rauhassa tutustua tarkemmin.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Täällä taas näyttää siltä, että tänään saapuneet viestit ovat kahdentuneet. Aikaisemmin saapuneet viestit näkyvät normaalisti.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

Olkoon Irrituksen vastaus paras, kun semmoinen valita täytyy. Ei tekniikan pojat ole ehtineet antamaan vastausta, ja itseä ei kehtaa valita.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Onko sulla ollu tossa POP3-protokolla käytössä? Ja mahollisesti sähköpostiohjelmassa sellanen täppä ruksattuna, että säilytä viestistä kopio palvelimella? 🤔 Tota on nimittäin nyt havaittu ton uudistuksen jälkeen jos on tuo POP3 sekä tuo viestin kopio valittuna ja käyttää vielä Thunderbirdiä. Muuten tota ei oo kyllä tullu oikeen vastaan. 🤔

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +5

POPhan se on. Leave messages on server, 93 days.

Eli mulla on siellä nettiluennassa 3kk postit, kun niitä tarvitsee välillä lukea muualtakin kuin ns. postien imurointikoneelta kotona. Thunderbird on ihan hyvä softa etenkin kun on Linux. Sen pystyy myös varsin kätevästi siirtelemään Winkun ja Linuxin välillä jos sellaiselle tarvetta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Täällä on käytössä IMAP ja viestien tuplaantumista tapahtui vain sähköpostin muutospäivänä. Nyt tuplia ei ole enää tullut.

Osallistu keskusteluun