Vastattu

Vanha sähköposti…

  • 1 November 2021
  • 2 kommenttia
  • 131 katselukerrat

Hei. Vaimoni pyynnöstä kirjoitan… Hänellä oli aikoinaan, ei enää, @kotiportti-sähköposti. Tällä postilla hän liittyi kuuluisaan facebookkiin. Nyt hänellä on isohko ongelma koska salasana on unohtunut. Tuohon sähköpostiin ei pääse, ja jostain syystä facebook ei lähetä hänelle tekstiviestiä että pääsisi sitä kautta salasanan vaihtamaan ja uuden sähköposti-osoitteen lisäämään? Täydellinen pattitilanne koska mihinkään ei saa yhteyttä. Ainoa keino olisi saada tuo vanha sähköposti @kotiportti taas käyttöön??? Onko mitenkään mahdollista?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Lautturi 2 November 2021, 08:38

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Tällaisessa vähän spesiaalimmassa sähköpostin herättelytoimenpiteessä suosittelen olemaan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme. Toki jos sähköposti on edelleen auki ja salasana vain uupuu niin salasanan sähköpostille saa vaihdettua OmaElisan kautta.

Kiitos vastauksesta. Omituiseen oravanpyörään on vaimoni joutunut… Salasanan vaihtoon tarvitsee sen salasanan jota ei muista. Tai sähköpostin jota ei ole? Minullakin oli tuo @kotiportti samaan aikaan ja muistaakseni siitä tuli ilmoitus että se poistuu käytöstä jonkun muun palvelun loppumisen myötä…