Vastattu

wippies sähköpostiin kirjautuminen ei toimi

  • 20 February 2017
  • 15 kommenttia
  • 6118 katselukerrat

Tällä uudella https://webmail.elisa.fi/ sivulla siis yritän kirjautua sähköpostiini samalla wippies sähköpostiosoitteella ja salasanalla jolla ennen tätä uudistusta kirjauduin osoitteessa webmail.wippies.com, mutta tämä ilmoittaa vain että

Kirjautuminen epäonnistui!
Voit yrittää uudelleen 10 sekunnin kuluttua
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Mits 22 February 2017, 07:13

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

15 kommenttia

Lauantai iltana viimeksi toimi, nyt ei ole enään pelannut.
Juu ei toimi vaikka TAAS KERRAN luvattiin, Maanatai ammuna varmasti toimii... Kello onb nyt yli 11.00. En tiedä missä aamussa taas eletään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
No onpas nyt kummallinen juttu. Arska ainakin kertoi että toimi aiemmin, mites teillä muilla?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17
Oma hlökohtainen wippiesposti toimii normaalisti.
Pääsin yrityksen ja erehdyksen menetelmällä postiin. Sieltä löytyi kyllä saapuneet viestit, mutta Wippies-postiin tekemäni hakemistot ja niiden postit jäi löytymättä. Enkö vain keksinyt niiden paikkaa, vai ovatko ne hävinneet lopullisesti?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Täällä ketjussa: https://palsta.elisa.fi/sahkopostipalvelut-11/wippies-muuttui-elisaksi-504828 on ohjeena "Ne löytyy, kun valitsee Asetukset sivun ylälaidasta, sen jälkeen Kansiot vasemmalla olevasta palkista. Rastia ruutuun niiltä osin, mitkä haluaa näkymään."
Kiitos ohjeista. Sain viestit näkyviin:)- Ilmeisesti iästä ,=61v, johtuen mikään ei ole helppoa! Ruksasin halutun kansion ja ihmettelin miksi mitään ei tule näkyviin. Tietysti täytyy tajuta mennä takaisin pääsivulle ja valita sinne ilmestyneistä kansioista haluttu aktiiviseksi. Eikös ne voisi tulla sinne automaattisesti ilman mitään operaatioita? Vai onko jollakin niitä niin paljon, etteivät sovi kaikki näkyviin? Mutta nyt sain haluamani ja olen tyytyväinen....toistaiseksi🆒
Minullakaan ei toimi... miten saitte toimimaan?
Käyttäjätaso 2
Wippies postiin tuli aiemmin tieto että viikonloppuna tehdään muutostöitä. En nyt pääse lukemaan sitä. Tulee virhe kirjautumisesta. Ilmeisesti postiserveritkin ovat muuttuneet imap ym?
Voisiko joku kertoa mitkä ovat muuttuneet asetukset, että pääsee kirjautumaan?

Siis oliko nyt käynyt niin että arvon Guruilta olisi päässyt tärkein unohtumaan...
...
Minullakaan ei toimi... miten saitte toimimaan?

E: näköjään alko toimii nyt. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
HD1080, kirjautuminen onnistuu jatkossa siis webmail.elisa.fi osotteessa samoilla tiedoilla mitä ennen käytit. Jos salasana on ollut tallennettuna selaimeen ja olet sen nyt unohtanut niin täältä löytyisi ohjeita sen metsästykseen: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/tallennettu-salasana/
Eipä toimi vieläkään. Sähköpostiosoite ja salasana on varmasti oikein. Wippies sähköposti toimi vielä ennen tätä uudistusta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Voidaan halutessasi tarkistaa, että laatikko on auki ja muuten kunnossa jos laitat osoitteen meille yksityisviestillä (elisa.to/viestipalstatiimille)
Mitään kirjautumistietoja tms. ei ole muutettu, joten samoilla tiedoilla pitäisi kyllä toimia. 🙂
"Kirjautuminen epäonnistui, voit yrittää uudelleen 10 sekunnin kuluttua"
Kyseinen sähköposti on ollut käytössä vain s-postina ilman OmaElisa tunnusta, enkä siis pysty vaihtamaan kyseisen sähköpostin salasanaa. Jouduin tekemään toiselle s-postille tämän tunnuksen että voin edes postata ongelmastani. Mutta tarvitsen silti vanhempaa postiani kosa se on yhteydessä erittäni moneen käyttäjätunnukseen eri sivustoilla.