ELISA VIIHDE VIAPLAY

Elisa Viihde Viaplay – tulossa kesäkuussa 2023

  • 26 May 2023
  • 0 kommenttia
  • 3290 katselukerrat
Elisa Viihde Viaplay – tulossa kesäkuussa 2023
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +8
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 271 kommenttia

Kesä, aurinko 🌞 ja lämpimät kesäillat ovat pian täällä. Mikäs sen parempaa kun rentoutua kesäiltaisin hyvää leffaa katsoen. Tässä kesäkuun vinkit uusista tulevista leffoista ja sarjoista.

The Old Way  1800-luvulle sijoittuva kostolänkkäri

Entinen pyssysankari Colton Briggs (Nicholas Cage) on nykyisin kunniallinen maatilallinen ja 12-vuotiaan tyttären isä. Yhtäkkiä hän joutuu kohtaamaan tekojensa seuraukset, kun hänen surmaamansa miehen poika saapuu kostamaan vuosikymmeniä myöhemmin. Isän ja tyttären on kaivettava aseet ja puolustettava itseään.

Ruudilta tuoksuva 1800-luvun lopulle sijoittuva kostolänkkäri on kuvattu Montanan avarissa maisemissa. The Old Way tarjoaa ärhäkkää lännentoimintaa ja jännitystä.

KATSO THE OLD WAY 9.6 ALKAEN

 

Hyväveli   Itä-Helsinkiin sijoittuva poliisielokuva herättää tunteita

Sami Laitisen draamaelokuvassa somalitaustainen järjestyspoliisi Loyan (Abdirahman Bile) aloittaa työn uudessa poliisiyksikössä. Loyan haluaa rikostutkijaksi, mutta hänet passitetaan partioimaan kotikonnuilleen Helsingin Pihlajamäkeen. Samalla hänen ystävänsä Warsamen (Kamaludin Ahmed Abdulla) vapautuu vankilasta.

Elokuva kertoo ystävyydestä, korruptiosta, yhteiskunnan epätasa-arvoisuudesta sekä siitä, miten hyväuskoisuutta käytetään hyväksi.

KATSO HYVÄVELI 9.6. ALKAEN

 

Sipoon herttua (kausi 3)  Komediatykityksen taidonnäyte

Katsojasuosikiksi noussut Elisa Viihteen alkuperäissarja Sipoon herttua etenee jo kolmannelle kaudelle. Sarja kuvaa sipoolaisen bisnesmiehen Pasi Kovalaisen (Kari Hietalahti) kujanjuoksua hämäräbisnesten, perheongelmien ja taloushuolien ristipaineessa. Nyt Sipoon kunnanvaltuustossa syntyy kohu, kun kuntaan puuhataan golf-keskusta ja hankkeen taustalta paljastuu tuttu keinottelija.

Uudet jaksot sisältävät entistä villimpää komediatulitusta. Kovalaisen ja kumppanien kanssa ei käy aika pitkäksi.

KATSO SIPOON HERTTUAN UUSI KAUSI 11.6. ALKAEN

 

Koskinen (kausi 2)  rikostarinoita Tampereelta

Seppo Jokisen luoma dekkarihahmo komisario Sakari Koskinen ei paljon esittelyä kaipaa. Kirjasarjaan perustavasta tv-sarjasta on tulossa jo kolmas kausi, mutta tämä toinen kausi on katsottavissa yksinoikeudella vain Elisa Viihde Viaplayssa.

Kakkoskausi starttaa raakojen henkirikosten sarjalla. Tammerkoskesta nostetaan ruumis ja Koskista (Eero Aho) työllistää myös musiikkimanagerin yliajo ja mysteerimiehen kohtalo. Luvassa on särmikästä rikosjännitystä, realistista poliisityönkuvausta huumorilla höystettynä.

KATSO KOSKINEN-SARJAN 2. KAUSI 22.6. ALKAEN

 

Ystäväni krokotiili   suomeksi puhuttu kasvutarina    vie mennessään

Joni ei tahdo sopeutua uuteen kouluun. Tunne väistyy ja elämänilo palaa, kun pieni poika löytää ullakolta musikaalisen ja hassun Eeli-krokotiilin. Krokon olemassaoloa uhkaa ilkeä naapuri herra Änkyrä.

Suomeksi puhuttu Ystäväni krokotiili on hauska ja vauhdikas kasvutarina. Visuaalisesti vaikuttavassa elokuvassa on runsaasti musiikkia. Symppispisteet kerää loistavasti toteutettu krokotiilihahmo.

KATSO YSTÄVÄNI KROKOTIILI 23.6. ALKAEN 


Mikä uutuuksista herätti sinun mielenkiintosi?
Kerro omat kommenttisi alla Osallistu keskusteluun -kohdassa. 

Muut uudet tulevat leffat ja sarjan löydät Elisa Viihde Viaplayn Tulossa pian -sivulta.
Katso lisää uusia tulevia elokuvia ja sarjoja 

 


Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun