ELISA VIIHDE VIAPLAY

Elisa Viihde Viaplay – tulossa maaliskuussa 2023

  • 27 February 2023
  • 0 kommenttia
  • 1307 katselukerrat
Elisa Viihde Viaplay – tulossa maaliskuussa 2023
Käyttäjätaso 5
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 5 kommenttia

Maaliskuussa saamme taas lisää mielenkiintoisia sarja- ja leffauutuuksia Elisa Viihde Viaplayhin. Kurkkaa seuraavaksi maaliskuun tärkeimmät katselutärpit!🎥💥

 

Chaos Walking – Jännittävä scifi-seikkailu

 


Todd Hewitt (Tom Holland) asuu syrjäisellä miesten asuttamalla planeetalla ja löytää metsästä Violan (Daisy Ridley), joka on joutunut tekemään pakkolaskun lentoaluksellaan. Viola on planeetan ainoa nainen ja hänen on paettava, koska hänen henkensä on vaarassa.
Chaos Walking perustuu suosittuun romaanitrilogiaan. Elokuva on kerännyt kiitosta erityisesti näyttelijöiden, kuten Mads Mikkelsenin, suorituksista. Mikkelsen nähdään pahan pormestarin roolissa.

KATSO CHAOS WALKING 3.3. ALKAEN

 

Rantahotelli – Mukaansatempaava rikoskomedia

 

Sarjassa Griipin ja Gyllenmarkin perheiden jännitteet kiristyvät äärimmilleen, kun idylliset 60-vuotisjuhlat päättyvät järkyttävään onnettomuuteen. Samassa yhteydessä paljastuu salaisuuksia, joita yritetään peitellä kaikin mahdollisin keinoin.

Camilla Läckbergin, Pohjoismaisen rikoskirjallisuuden kuningatttaren, luoma Viaplayn alkuperäissarja Rantahotelli yhdistelee saippuaoopperaa ja rikoskomediaa viihdyttävällä tavalla. Tämä kannattaa katsoa, sillä kasassa ovat hittisarjan ainekset!

KATSO RANTAHOTELLI 7.3. ALKAEN

 

Pelle Hermanni – Rakastetun pellehahmon paluu

 

Voi änkeröinen! Pikku Kakkosella vuosina 1978–1988 seikkaillut Pelle Hermanni saa viimein oman elokuvan. Näyttelijäkonkari Vesa Vierikko nähdään pääroolissa Timo Koivusalon ohjaaman elokuvaversiossa, jossa Pelle Hermanni lähtee etsimään kadonnutta isäänsä. Hänen peräänsä karkaa kymmenvuotias Roni.

Tämä vauhdikas ja lämminhenkinen elokuva viihdyttää lapsia ja herättää aikuisissa nostalgian väreitä. Värikkäitä käänteitä sirkuselämällä höystettyä!

KATSO PELLE HERMANNI 9.3. ALKAEN

 

Rosvopankki – Odotettu draamasarja on täällä!

 

1990-luvun lama ja pankkikriisi  aiheuttivat Suomessa ennennäkemättömän massatyöttömyyden. Elisa Viihteen alkuperäissarja Rosvopankki palaa tähän aikaan. Amanda Pilke näyttelee Salla Nurmista, joka aloittaa työnsä pankkitarkastajana, kun Suomessa on käynnissä pankkisota. Salla tutustuu pääjohtaja Christoffer Wegeliukseen (Pekka Strang) tutkiessaan SKOP-pankin hämäräperäistä toimintaa.

Faktaa ja fiktiota yhdistelevä sarja kertoo koskettavasti ja ihmisläheisesti lähihistoriamme mustasta ajanjaksosta erilaisten ihmiskohtalojen kautta.  Rosvopankki oli myös ehdolla Göteborgin elokuvajuhlilla parhaan käsikirjoituspalkinnon saajaksi.

KATSO ROSVOPANKKI 12.3. ALKAEN

 

Munch – Taidemaalarin surumielinen elämäkertaelokuva

 

Viaplayn tuottamassa elokuvassa kuvataan Huuto-maalauksestaan tunnetun taitelijalegendan Edvard Munchin (1863-1944) elämän neljää eri ajanjaksoa. Elokuvassa palataan hänen ensirakkauden, varhaisen näyttelyn ja mielisairaalahoidon aikoihin. Siinä kerrotaan myös hänen viimeisistä taistelustaan pelastaa taideteokset natseilta toisen maailmansodan aikana kuoleman jo lähestyessä.

Munchin traagisesta elämästä on tehty surumielinen ja eeppinen elokuva. Neljä eri näyttelijää tekee vakuuttavat suoritukset elokuvan pääosassa.

KATSO MUNCH 24.3. ALKAEN

 

Mikä uutuuksista kiinnostaa sinua eniten?📺👀 Kerro se meille 👉🏻 Osallistu keskusteluun -kohdassa.


Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun