Elisa Viihde Viaplay

Elisa Viihde Viaplay – tulossa toukokuussa 2023

  • 27 April 2023
  • 7 kommenttia
  • 4126 katselukerrat
Elisa Viihde Viaplay – tulossa toukokuussa 2023
Käyttäjätaso 5
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 5 kommenttia

Kesä ja lomat lähestyvät.😎🌞 Oletko jo kaivannut uutta katseltavaa?📺 Elisa Viihde Viaplay tarjoaa taas toukokuussa paljon jännittäviä ja viihdyttäviä uutuuksia.🎥🤓 Kurkista seuraavaksi toukokuun tärkeimpiin elokuva- ja sarjatärppeihin:

 

Veden vartija – Upeasti kuvattu    kotimainen scifi-elokuva

Saga Sarkola näyttelee kotimaisessa tieteiselokuvassa

Ilmestyessään elokuva herätti vilkasta keskustelua, sillä yli 4 miljoonan euron budjetin kotimainen scifi-elokuva on todellinen harvinaisuus. Teemestarin kirja -romaaniin perustuvassa Saara Saarelan ohjaamassa elokuvassa makea vesi on loppumassa maailmasta. Saga Sarkola esittää elokuvassa Noraa, joka saa selville, että hänen sukunsa hallitsee salaista lähdettä keskellä erämaata.

Veden vartija on hienosti kuvattu ja tyylikäs elokuva, joka on suuren budjettinsa vuoksi myös Suomen kallein naisen ohjaama elokuva. Helsingin Sanomien kriitikko on kuvannut elokuvaa  tähän mennessä parhaaksi kotimaiseksi tieteiselokuvaksi.

KATSO VEDEN VARTIJA 4.5. ALKAEN


Stillwater – Mielenkiintoinen tositapahtumien inspiroima    rikosdraama

Matt Damon esittää elokuvassa Bill Bakeria

Matt Damon näyttelee elokuvassa öljynporaustyöntekijää, joka matkustaa Ranskaan tyttärensä luokse. Tytär istuu vankilassa tyttöystävänsä murhasta, mutta vannoo syyttömyyttään ja paljastaa saaneensa uuden johtolangan. Vaikka kielimuuri ja kulttuurierot tuottavat hankaluuksia, niin isä tekee kaikkensa selvittääkseen kuka on oikea syyllinen.

Elokuvan inspiraation lähteenä on toiminut  Amanda Knoxin tapaus. Knox oli Italiassa vaihto-oppilaana ja hänet tuomittiin tyttöystävänsä murhasta vuonna 2007. Elokuva on katsottavissa Suomessa ainoastaan Elisa Viihde Viaplayssa.

KATSO STILLWATER 5.5. ALKAEN

 

South Park – Kulttisarjan uusi kausi on täällä!

Stan, Kyle ja kumppanit ilahduttavat taas kulttimaineeseen päässeen sarjan faneja!

Oh my God! South Park -sarjan fanien iloksi Stan ja Kyle ovat täällä taas. Kyseessä on jo sarjan 26. kausi, jossa tarjoillaan taas tuttua kohellushuumoria. 

Kuvitteellisessa South Parkin kaupungissa sattuu ja tapahtuu taas kaikenlaista hullua ja sarja jatkaa räävittömän huumorin tiellä. Sarjan uudella kaudella muun muassa tiktokataan, testataan japanilaista vessaa ja chatbotia – seurauksia voi vain arvailla. Myös sarjan aikaisemmat kaudet ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa.

KATSO SOUTH PARKIN UUSIN KAUSI 9.5. ALKAEN

 

Alert: Missing Persons Unit – Koskettavia katoamismysteerejä

Scott Caan ja Dania Ramirez tähdittävät rikosdraamasarjaa

Alert: Missing Persons Unit -sarjan jokaisessa jaksossa on uusi katoamistapaus. Jason Grant (Scott Caan) ja hänen ex-vaimonsa Nikki Batista (Dania Ramirez) työskentelevät Philadelphian poliisilaitoksen kadonneiden henkilöiden yksikössä ja tutkivat katoamistapauksia. Samalla he yrittävät selvittää muutamaa vuotta aiemmin kadonneen poikansa kohtaloa.  Sarjan on luonut John Eisendrath ja Jamie Foxx.

Sarjan ensimmäinen kausi on ollut niin suosittu, että toinen kausi on jo tekeillä.

KATSO ALERT: MISSING PERSON UNIT 13.5. ALKAEN

 

Young Rock – Lämminhenkinen kasvutarina

Young Rock -sarjan kolmas kausi starttaa

Todellisuutta ja fiktiota yhdistelevä sarja pohjautuu näyttelijä ja showpainilegenda Dwayne "The Rock" Johnsonin lapsuuteen ja nuoruuteen. Sarjan kolmannella kaudella Johnson ottaa ensiaskeliaan Hollywoodissa ja jotain suurempaa alkaakin näkyä horisontissa. Monimiljoonaisen tv-yleisön saaneen sarjan kaksi aiempaa kautta löytyvät myös Elisa Viihde Viaplaysta.

Sarja kurkistaa Johnsonin elämään komediallisella ja lämminhenkisellä otteella.

KATSO YOUNG ROCK 3. KAUSI 16.5. ALKAEN

 

Pedot – Jännittävä ja odotettu sarjauutuus!

Krista Kosonen tähdittää kansainvälistä sarjauutuutta

Kahdeksanosainen Pedot (The Swarm) -sarja perustuu Frank Schätzingin vuonna 2004 julkaistuun menestysromaaniin. Tässä jättibudjetin ekojännärissä ihmiskunnan holtiton suhtautuminen luontoa kohtaan saa meriluonnon kostamaan traagisin seurauksin. Kansainvälisen sarjan näyttelijäkaartissa nähdään myös Krista Kosonen. Sarjan on tuottanut Game of Thronesin tuottaja Frank Doelger.

Tämä yksi kevään odotetuimmista sarjauutuuksista on katsottavissa vain Elisa Viihde Viaplaysta.

KATSO PEDOT 28.5. ALKAEN

 

Mikä uutuuksista herätti sinun mielenkiintosi? Kerro omat kommenttisi alla Osallistu keskusteluun -kohdassa. 😎


7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +8

Aplodeja, aplodeja. 👍

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +4

Hyvältä vaikuttaa tarjonta.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Ei vieläkään tullu sitä mun toivomaa sarjaa 😡

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +4

Ehkä se vielä sieltä tulee 😀

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +2

Mitenkäs olisiko mahdollista saada The Nanny sarja ohjelmistoon ja lisää noita 80 ja 90-lukujen tv-sarjoja? Dallas jo tulikin mutta mites Dynastia? Ei aina jaksa katsoa verta ja suolen pätkiä 😅

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Kiitos @Nopponen71 toiveista, välittelin ne Elisa Viihde Viaplayn katalogista vastaavalle taholle eteenpäin, toivottavasti saataisiin nämä valikoimiin jossain kohtaa! 😊

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +2

Kiitos @draakki , kiva jos onnistuis 👌

Osallistu keskusteluun