ARVONTA

Ivalon uusi kausi 19.12. alkaen vain Elisa Viihde Viaplayssa – osallistu arvontaan ja voita Samsungin tabletti

Ivalon uusi kausi 19.12. alkaen vain Elisa Viihde Viaplayssa – osallistu arvontaan ja voita Samsungin tabletti
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 251 kommenttia

Suomen odotetuin rikossarja Ivalo jatkuu sunnuntaina 19.12.2021 hyytävissä tunnelmissa, kun salaisen metsästysseuran jäljitys Venäjällä kääntyy taisteluksi aikaa vastaan, jossa Nina riskeeraa itsensä, uransa sekä perheensä. Löydät Ivalon ja muut kiinnostavimmat alkuperäissarjat vain Elisa Viihde Viaplaysta.

Voit katsoa Ivaloa Elisa Viihde -digiboksilla, puhelimella, tabletilla, älytelevisiolla ja pelikonsolilla Viaplay-sovelluksen kautta tai osoitteessa viaplay.fi

Osallistu arvontaan ja kerro mitä haluaisit katsoa tai suositella Elisa Viihde Viaplaysta! Arvomme osallistujien kesken Samsung Galaxy Tab A7 4G -tabletin. Osallistumisaikaa on 7.1.2022 asti.

Näin osallistut arvontaan:

  1. Etsi Elisa Viihde Viaplayn tarjonnasta elokuva tai sarja minkä haluaisit katsoa tai mitä suosittelet. Löydät leffat osoitteesta viaplay.fi/leffat ja sarjat osoitteesta viaplay.fi/sarjat.
  2. Kommentoi tähän julkaisuun elokuvan tai sarjan linkki ja lyhyt perustelu valinnalle.
  3. Olet mukana arvonnassa!

Onko Ivalo vielä katsomatta?
:point_right: Kokeile Elisa Viihde Viaplayta 2 viikkoa 0 €

Tsekkaa myös vinkkimme miten teet muutoksia Elisa Viihde Viaplay -sopimukseen.

Arvonnan säännöt:

Kaikista 7.12.2021 - 7.1.2022 klo 23.59 OmaYhteisön (https://yhteiso.elisa.fi/) kisan keskusteluun osallistuneista valitaan yksi (1) voittaja 11.1.2022, joka voittaa palkinnoksi Samsung Galaxy Tab A7 4G -tabletin. Kisaosallistumisen tulee sisältää perustelu ja sarjan/elokuvan linkki Elisa Viihde Viaplayn sivuilta (https://viaplay.fi). 

Tuotepalkinto on Samsung Galaxy Tab A7 4G (arvo 319 €).

Kilpailun voittaja arvotaan 11.1.2022 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti OmaYhteisön yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa OmaYhteisön profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 17.1.2022, valitaan tilalle uusi voittaja 18.1.2022.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. 

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto kilpailuun osallistumisesta ei päädy Elisalle asti.  

Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien OmaYhteisössä julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa. 

Puutteellisia vastauksia ei hyväksytä. Kilpailuun voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 

Kilpailuun osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja

 


167 kommenttia

Käyttäjätaso 3

Nyrkki 2 kiinnostaisi kun 1-kausi oli niin hyvä.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

"Suomen odotetuin", on kyllä äärimmäistä liioittelua.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Nyrkki 2 kiinnostaisi kun 1-kausi oli niin hyvä.

Nyrkin 2. kausi onkin hyvä vinkki :point_right: https://viaplay.fi/sarjat/nyrkki 

https://viaplay.fi/leffat/nimeni-on-nobody-1974

Jäänyt katsomatta, voisi yrittää katsoa nyt.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +1

Morse on ikisuosikkini  https://viaplay.fi/sarjat/ylikomisario-morse

https://viaplay.fi/leffat/alone-2020

 

Heippa,

minä haluaisin katsoa tuon elokuvan ALONE mutta en suinkaan yksin vaan kihlattuni kanssa ;)

Tuo olisi mukava katsoa uudelta tabletilta :)

Uskomme sinun pitävän Viaplayn ohjelmasta Ivalo! https://viaplay.fi/sarjat/ivalo

City of lies.  https://viaplay.fi/leffat/city-of-lies-2018 Leffassa on suosikinäyttelijöitäni ja sen täytyy olla hyvä.

Kyllä tuota Ivaloa odotan!

https://viaplay.fi/sarjat/Ivalo  vaikuttaa mielenkiintoiselta 😊

ivalo- ensimmäinen kausi oli hyvä

9-1-1 kausia 4&5 kaipailisin, kun 1-3 nähty 😊

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

9-1-1 kausia 4&5 kaipailisin, kun 1-3 nähty 😊

Kiitos palautteesta @Makelta ja tervetuloa OmaYhteisöön! Sarjan https://viaplay.fi/sarjat/9-1-1 toive uudemmista kausista kannattaa laittaa Ideapajaamme.

https://yhteiso.elisa.fi/ideas

Käyttäjätaso 1

https://viaplay.fi/sarjat/ivalo Sopivasti jännitystä ja jotenkin kotoinen sarja.

Twin Peaks! Ehdottomasti katsomisen arvoinen sarja. Tulee aika nostalgiset muistot omilta nuoruusvuosilta, kun tämä sarja tuli televisiosta ja ei millään malttanut odottaa seuraavaan viikkoon, että näkisi uuden jakson. Todella koukuttava sarja, suosittelen!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Twin Peaks! Ehdottomasti katsomisen arvoinen sarja. Tulee aika nostalgiset muistot omilta nuoruusvuosilta, kun tämä sarja tuli televisiosta ja ei millään malttanut odottaa seuraavaan viikkoon, että näkisi uuden jakson. Todella koukuttava sarja, suosittelen!

Sama suositus täältä! Löytyy 90-luvun alkuperäisen Twin Peaksin (https://viaplay.fi/sarjat/twin-peaks) lisäksi myös uudempi vuoden 2017 Twin Peaks: The Return (https://viaplay.fi/sarjat/twin-peaks-the-return).

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +11

Haluaisin katsoa tämän ainakin jossain vaiheessa https://viaplay.fi/sarjat/pohjolan-laki koska en muista, että olisin tätä nähnyt koskaan, mutta olen kuullut tästä paljon. Vaikuttaa myös mielenkiintoiselta:slight_smile: Tykkään myös paljon rikossarjoista

Vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Ivalo 2! Eka kausi oli super koukuttava 😊

https://viaplay.fi/sarjat/ivalo

https://viaplay.fi/sarjat/twin-peaks

 

Tää oli liian jännä, piti katsoa salaa äidiltä :)

https://viaplay.fi/sarjat/twin-peaks tämä kiinnostaa.

Ivalon uutta kautta ei vaan voi olla odottamatta, olihan se ensimmäinen aika priimaa kamaa: https://viaplay.fi/sarjat/ivalo

https://viaplay.fi/sarjat/Ivalo  sarjan haluaisin katsoa, hyvää kotimaista viihdettä

Katso Edelleen Alice. Elokuvat netissä - Viaplay Koskettava kuvaus muistisairaudesta.

Kyllä se oisi tuo Ivalo 2, mutta koska se on vasta tulossa, niin vastaan tämän:

 

https://viaplay.fi/sarjat/csi-vegas

TÄTÄ on nimittäin katsottu ensimmäisen kerran 21 vuotta sitten. Mieletön nostalgia ja vielä uusia jaksoja tarjolla. Huh! ❤️

Osallistu keskusteluun