Vastattu

Uusintoja uusinnan perään

  • 3 January 2023
  • 3 kommenttia
  • 78 katselukerrat

Minulla on käytössä Viaplay Premium, HBO Max ja yksi kanavapaketti. Kaksi ensimanittua pitää sisällään elokuvien osalta pääasiassa amerikkalaisia ö-luokan elokuvia - ihan sama mikä genre on kyseessä ja niiden vaihtuminen on erittäin hidas. Toki sieltä löytyy muutaman klassikko, mutta ne on esitetty aikaisemmin kymmeniä kertoja eri maksuttomilla kanavilla vuosien saatossa.

National Geographic → samat kymmeniä kertoja esitetyt ohjelmat - on toki ilmainen nykyisin

ID Investigation Discovery → samat ohjelmat vaihtuvin otsikoin vuodesta toiseen

Viasat Explore → Sarjana samat sarjat kymmeniä kertoja - viikossa nähty koko vuoden tuotanto

Viasat History → sama kuin edellä

Lisäksi ns. sisar-kanavat (maksuttomat) suoltavat samoja ohjelmia jälkijunassa.

Tämä om silkkaa huijaamista ja asiakkaiden väheksymistä, koska tähän asiaan ei ole puututtu välittäjän - tässä tapauksessa Elisan toimesta millään lailla paitsi tietysti hintojen korotuksilla. Lisäksi panostus asiakkaan rahojen saamiseksi entistä helpommin näkyy näiissä kanavien sisältöjen muokkauksissa. Yhteen kiinnostavaan asiakokonaisuuteen lisätään kaiken maailman roskakanavia joista voidaan laskuttaa kätevästi enemmän.

Eikö yhtään hävetä? Ei varmasti kun omistajat (nykyisin melko suppea piiri) käväisee sillon tällöin pankkitilillään. Itselle asian ratkaisu alkaa olla selvä ja näin pitäisi tehdä joukolla eli irtisanoa tyhjää näyttävät kanavat joista jotkut esittävät myös melko härskiä propagandaa toisen maailmasodan ajoilta lähes päivittäin.

Asioiden korjaaminen ei pitäisi olla ainakaan rahasti kiinni - niin paljon asiakkaita pohjoismaissakin on rahastettu vuosikausia.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Lautturi 4 January 2023, 13:07

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Ymmärrän kyllä mainitsemasi uusintojen uusinnat ja niiden näkemisen alituiseen. Kyseessä on kuitenkin toisten osapuolien tarjoamia kanavia joita Elisa ainoastaan tarjoaa sisältöinä. Emme voi vaikuttaa ohjelmatarjontaan kyseisten kanavien osalta.

Tuo on kyllä enemmän kuin naurettava väite että ette pysty vaikuttamaan sisällön tarjontaan. Kuka ne kanava-paketit räätälöi? Eihän noita uusintakanavia ole pakko Elisankaan ottaa tarjontaansa ja bisnes pyörinee yleensä niin, että ostaja voi asettaa aina ehtoja ja jos se ei käy niin voi jättää ostamatta oli tuote mikä hyvänsä.

Ja jos tilanne on niin ettei paljon kiinnosta mitä asiakkaille tarjotaan niin hintoja pitäisi tarkistaa ja laskea  rutkasti nykyisessä tilanteessa.

Kävisikö vaikka niin että laskukin voitaisiin hoitaa tänä vuonna viime vuoden laskuilla? Reilu peli - molemmin puolista uusintaa...

Käyttäjätaso 4

Ymmärrän kyllä mainitsemasi uusintojen uusinnat ja niiden näkemisen alituiseen. Kyseessä on kuitenkin toisten osapuolien tarjoamia kanavia joita Elisa ainoastaan tarjoaa sisältöinä. Emme voi vaikuttaa ohjelmatarjontaan kyseisten kanavien osalta.

Tähän kyllä pakko kysyä että miksi H2 kanava ei näy teillä?
Teliallahan se on tarjonnassa.
Te tiputitte kanavia jossain vaiheessa ihan kohinalla pois mutta miksi ei voinut edes tuota ottaa teidän listoille silloin jonkun tilalle vaan mitään ette ottanut mutta hinta on pysynyt samana.
Yksi parhaista kanavista ikinä H2.

Osallistu keskusteluun