Vastattu

Elisa tietoturva / Facebook ja Twitter ei lataudu

  • 4 December 2021
  • 3 kommenttia
  • 135 katselukerrat

Moi,

Muutama viikko sitten ostin uuden tietokoneen. Uudella koneellani en ole päässyt kirjautumaan sisään facebookiin, itse kirjautumissivu näkyy vain tekstinä. Vanhalla läppärillä (myös kotona) toimii ongelmitta. Epäilen että liittyisi tietoturvaan.  Sama homma kaikilla selaimilla joita olen koittanut; Chrome, Firefox, Edge, IE. Olen tyhjennellyt välimuistit, poistanut selaimen ja ladannut uudelleen, poistanut selaimen laajennuksia käytöstä ja palautellut takaisin päälle → ei apua, eikä mistään tule automaattista ohjausta siitä mikä voisi olla vialla. Jos avaan selaimen konsolin ja tarkastelen network välilehteä, niin useat pyynnöt ovat punaisella “failed” tilassa. Itseasiassa, pääsin sen verran eteenpäin että kun kopioin pyynnön Requested URL: osoitteen, ilmoittaa tietoturva että sivusto on estetty, mutta sieltä pääsin lisäämään osoitteen hyväksyttyjen joukkoon jonka jälkeen pääsin kirjautumaan sisään facebookiin, mutta fb ei kuitenkaan edelleenkään näytä normaalilta, mitkään kuvat tai videot ei näy.  Alla kuva miltä fb-kirjautumissivu näytti alunperin.

 

Sama homma Twitterin kanssa, alla kuva.

Tässä vielä Twitterin network tiedot:

Onkohan nyt tietoturvan osalta koneessani asetukset turhan jäykällä? Onko muut törmänneet vastaaviin haasteisiin?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi MiguelL 7 December 2021, 16:06

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Moikka @MiguelL  ja lämpimästi tervetuloa OmaYhteisön pariin!

 

No jopas on ongelma 😮 Ei soita kyllä suoraan sanottuna kelloja ollenkaan. Onko sinulla mikä tietoturva tuossa koneessa asennettuna?

Moi @Lautturi! Elisa Tietoturva v 1.18 tässä on, eli pyöriikö tässä sitten F-Secure. Itse asiassa, taisin juuri ratkaista ongelman. Annoin vanhan koneeni tyttäreni käyttöön ja olin asettavinani perhesääntöjä Elisa Tietoturvapalveluiden kautta tyttäreni koneeseen että blokkaa kaikki haitalliset sivustot, mutta ilmeisesti olin onnistunut asettamaan nämä säännöt päälle itselleni… :joy:  Nyt säädin itseltäni perhesäännöt pois päältä, ja johan onnistuu surffaaminen facessa yms. Tällaista tämä on kun hommaa uuden koneen, ja tätä ongelmaa olen yrittänyt ratkoa jo useamman viikon mm laittamalla Facebookin supportiin viestejä asiasta… :D Hohhoijaa.. Kiitos ja anteeksi.. :)

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Moi @Lautturi! Elisa Tietoturva v 1.18 tässä on, eli pyöriikö tässä sitten F-Secure. Itse asiassa, taisin juuri ratkaista ongelman. Annoin vanhan koneeni tyttäreni käyttöön ja olin asettavinani perhesääntöjä Elisa Tietoturvapalveluiden kautta tyttäreni koneeseen että blokkaa kaikki haitalliset sivustot, mutta ilmeisesti olin onnistunut asettamaan nämä säännöt päälle itselleni… :joy:  Nyt säädin itseltäni perhesäännöt pois päältä, ja johan onnistuu surffaaminen facessa yms. Tällaista tämä on kun hommaa uuden koneen, ja tätä ongelmaa olen yrittänyt ratkoa jo useamman viikon mm laittamalla Facebookin supportiin viestejä asiasta… :D Hohhoijaa.. Kiitos ja anteeksi.. :)

No mutta erinomaista, että syypää tälle kummalliselle käytökselle löytyi!

 

Toisaalta liekkö tuo suurta haittaa tois vaikka välillä someista vähän taukoa pitäisikin 😉