Vastattu

Elisa Tietoturva ja siinä VPN

  • 3 April 2024
  • 4 kommenttia
  • 104 katselukerrat

Elisa tietoturvan VPN virtual private network puhelimessa ja tabletissa katkaisee yhteyden nettiin. Asetuksissa VPN on pois päältä.  Pitää usein käydä siis asetuksissa laittamassa päälle? Miksi?  Olen kuullut saman ongelman olevan muillakin?  

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 5 April 2024, 08:15

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Eli siis onko VPN tarkotuksella pois päältä sieltä asetuksista? Itellä ainakin on pysynyt päällä kokoajan, eikä itsestään oo hyppinyt pois. 🤔 Käytössä iPhone. Mites siellä sovelluksessa on se VPN? Sieltäkin asetettuna päälle ihan normaalisti? 

Meillä on Elisa tietoturva 6 : lle laitteelle.  Asennettuna ohjeiden mukaan.   Asennettaessa kysyy otatko vpn käyttöön, otettiin ok.  Päätimme, että koska vpn voi myös hylätä asennettaessa, niin poistimme ja nyt netti toimii kuten ennenkin.  

Siis ei ollut tarkoituksella pois päältä, se vain yksinkertaisesti meni pois?  Asetuksissa piti aina käydä laittamassa päälle.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Jos VPN kanssa on ongelmia, niin kannattaa asentaa paketti uudelleen ja toki hyväksyä se asennusvaiheessa päälle. Olisi hyvä jos se nimenomaan on sovelluksen puolella päällä, niin silloin tuliisi kyllä toimia myös normaalisti.

Osallistu keskusteluun