Vastattu

Elisa Turvapaketti näyttää koko ajan ''Suojausta määritetään''

  • 12 January 2023
  • 11 kommenttia
  • 459 katselukerrat

Elisa turvapaketti näyttää kokoajan että suojausta määritetään. Kyse mobiililaitteeseen asennetusta turvapaketista. Asensin sen uudelleen mutta edelleen samaa tekee. Kysynkin että onko muilla samaa ja jos on niin mistä kyse ja miten saa normaalitilaan? Vielä eilen ei tehnyt tuota. Kiitos etukäteen!!

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi JakeP77 12 January 2023, 11:57

Katso alkuperäinen viesti

11 kommenttia

Asia  ratkesi. Se korjaantui puhelimen uudelleenkäynnistyksellä. Mielestäni olin edellisellä kerralla sen tehnyt mutta nyt auttoi.

Pyörittää tälläistä koko ajan. Kaikki mahdollinen tehty, muttei toimi. 

 

Pyörittää tälläistä koko ajan. Kaikki mahdollinen tehty, muttei toimi. 

 

Tuollaiselta minunkin tapauksessani pyöritti kokoajan. Ratkesi kuitenkin puhelimen uudelleenkäynnistyksellä toisella kertaa. Outo juttu ja nyt tiedän että ei ollut pelkästään minulla tuo. Eli on yleisempikin ongelma.

Toivottavasti sinullakin vielä tuo ratkeaa esim. vielä uudelleenasennuksella ja uudelleenkäynnistyksellä. Muuta ratkaisua en itse keksi tähän kuin nuo joita kannattaa kokeilla vielä uudelleen vaikka olet ne jo tehnyt. Voivat auttaa kuten itsellänikin kun asensin uudelleen kahdesti ja kaksi kertaa jouduin uudelleenkäynnistämään puhelimen ennenkuin toimi.

No eihän tuo varmasti pitäisi noin mennä että edes kerran joutuu tietoturvapaketin uudelleenasentamaan ja puhelimen uudelleenkäynnistämään. Tuon pitäisi toimia ilman niitäkin. Nyt Elisakin on tietoinen että tätä on ollut ja tätä kautta tietävät myös että on ollut yleisempi ongelma.

Määritys takkuaa myös muutaman vuoden vanhalla Samsungilla.

Sammutus tai uudelleen käynnistys ei ole auttanut asiaan.

Välimuistit on myös tyhjennetty ja sovellus asennettu uudestaan useampaan otteeseen.

Sama vaiva kahdessa puhelimessa, ei toimi. Ottaako Elisa tähän kantaa?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Moikka! Tiedustelin tilannetta ja sain tietooni, että tässä on nyt jotain yleistä vikaa F-securen puolella. Asia on siis selvityksessä.

Ei auta täällä uudelleenkäynnistykset tms. Sama ongelma Samsungin uudehkolla s8 tablitilla ja s9+ puhelimella. Voiskos saada vähän väliaikatietoja...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Hyvä että @Vahti10 olit kuitenkin laitteiden uudelleenkäynnistyksen ja muut vianrajausjipot kokeillut, monella on tilanne korjaantunut joko puhelimen (tai tabletin) uudelleenkäynnistyksellä tai sitten sovelluksen uudelleenasennuksella, mutta osaa tämä vika on jäänyt toimista huolimatta vaivaamaan. Vikaa tutkitaan ja korjataan kovalla tohinalla, juurisyy ongelmaan on näillä näkymin paikallistettu mikä helpottaa myös ratkaisun löytymistä mahdollisimman pian. 🙂

Nyt alkoi tuo määritykset toimia.

Oli näköjään korjattu. 

Hienoa, nyt toimii tabletti ja puhelin. Kiitos taas yhteisölle !!!!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Kiitos tosiaankin yhteisölle! Hienoa, että nostatte näitä tänne niin saadaan otettua asioista niskalenkkiä heti tuoreiltaan 😊👍

Osallistu keskusteluun