Vastattu

Elisan tietoturvapaketti välillä ilmoittaa ettei ole käytössä


Elisan tietoturvapaketti välillä ilmoittaa ettei ole käytössä. Kuitenkin sovelluksessa lukee että laite suojattu. Onko muilla ollut vastaavaa juuri hiljattain eli onko yleinen häiriö? Kiitos etukäteen!!

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi nettiukko 11 March 2023, 17:59

Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +6

Windows-koneissa olen havainnut F-securella tämän tyylistä käytöstä, kun ohjelmisto päivittää itseään. Antaa ilmoitusta ettei ole käytössä ja ilmoitus häviää 5-10 sekunnin jälkeen, kun päivitys on valmis. Päivityksen aikana F-securen ohjelmisto sammutetaan ja käynnistetään uusiksi.

 

Voisikohan olla samasta ilmiöstä kyse tässä tapaukssessa?

Voi olla kyse samasta. Näyttää aina sen jälkeen että suojaus on päällä taas.

Mistä tietää että turvapaketti on toiminnassa kun ilmoitus turvapaketti on käynnissä häviää itsestään

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

@jormatuura  millä laitteella Turvapaketti on sinulla asennettuna? Tapahtuuko tuota jatkuvasti? 🤔

Alustavasti kannattaa Turvapakettia uudelleen asentaa laitteelle. Poistuiko ongelma pelkästään tällä? 👍


Tervetuloa myös OmaYhteisöön   @jormatuura ! 😎

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Mullakin katosi jokin aikaa sitten tuo käynnistä ilmoittava ilmoitus. Menin puhelimen asetuksiin ja valitsin sovellukset. Sieltä otin sen Elisan turvapaketin, valitsin sieltä tallennustila ja välimuisti, sieltä tyhjennä tallennustila. Sen jälkeen käynnistäessä turvapaketti kysyi Elisa tunnukset, sen jälkeen on näkynyt tiedoissa että turvapaketti käynnissä. Sovelluksen pituuskin putosi 250 megatavusta noin 70 megatavuun.

 

Kiitos avusta jo rupesi toimimaan

Turvapaketti asennettu Nokia G 60 5 g laitteelle. Turvapaketti pysyy nyt päällä mutta kun katkaisen virran puhelimesta sen jälkeen on laitettava turvapaketti uudelleen päälle.

Kunniamerkki

Kun katkaisee virran puhelimesta ja siten kun laittaa virran päälle, niin miksi Elisaturvapaketti pyytää käyttöoikeuksia tiedostoihin, kun sillä on ne ollut ennen virran katkaisua. Onko se varmaa, että pyytäjä on Elisaturvapaketti. Pitääkö ne antaa.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

Kannattaahan ne antaa, mut hieman erikoista et uudelleen pyytelee niitä. 🤔 Ootko koittanu poistaa sovellusta ja ladata sit uudelleen jos tuo temppuilu loppuis sillä? Ja puhelimessa on uusin ohjelmistoversio asennettuna?

Käyttäjätaso 7

Kun katkaisee virran puhelimesta ja siten kun laittaa virran päälle, niin miksi Elisaturvapaketti pyytää käyttöoikeuksia tiedostoihin, kun sillä on ne ollut ennen virran katkaisua. Onko se varmaa, että pyytäjä on Elisaturvapaketti. Pitääkö ne antaa.

Voipi ehkä johtua juuri siitä virran katkaisusta/puhelimen sammuttamisesta,

jos/kun kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Tekeekö samaa, kun suoritat puhelimen uudelleenkäynnistyksen?

Osallistu keskusteluun