Vastattu

joku pyysi lupaa kirjautua koneelle

  • 5 April 2022
  • 1 kommentti
  • 129 katselukerrat

Televisiota katsoessa ruudun yläkulmaan tuli viesti Voiko linda kirjautua, painoin vahingossa ok kun otin kaukosäätimen. Nyt en tiedä onko hän meidän verkossa.

Meillä on Elisa Viihde Premium käytössä. Yritin etsiä mistä löytyy lista josta näkisin onko vieras käyttäjä päässyt verkkoon, mutta en löytänyt.

Nyt netti ja televisio pätkii. Osaisiko joku neuvoa.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 5 April 2022, 14:23

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @Anemonia ja tervetuloa OmaYhteisöön! :)

Siellä on nyt joku naapuri tms vahingossa todennäköisesti valkannut että yhdistäisi teidän telkkaan siinä missä johonkin toiseen pitänyt yhdistää. Käytännössä mitä tuo hyväksyntäsi mahdollistaa, on että hän voisi streamata kännykästään teille jotain ohjelmaa telkkariin. Mikäli tämän haluaa perua, niin telkkarin kaukosäätimellä telkkarin asetuksiin ja sieltä etsiä joku kohta missä on liitetyt laitteet ja perua tuo sieltä kautta.

Verkkoon itsessään tuolla ei siis saa pääsyä eikä sitä kautta myöskään voi nettiä tai televisiota laittaa pätkimään. Mikäli sulla on Elisalta hankittu netti, niin kannattaa laittaa asiakasnumero omaan profiiliin niin moderaattorit voi vilkaista mille se näyttää etänä mitattuna, tai sitten ihan soitella asiakaspalveluun tuosta. Toki ensialkuun kannattaa tehdä ns perus kotitemput, eli käynistellä modeemi/reititin uusiksi ja tarvittaessa vaikka kokeilla vielä resetoida mikäli uudelleenkäynnistelystä ei ole apua. Vikaa voi myös koittaa rajata Verkkoapurilla joka opastaa vaihe vaiheelta itse tehtäviä osuuksia läpi :)