Vastattu

Nortonin auto protect poistuu käytöstä satunnaisesti, miksi?


Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +4

mistä johtuu muuten se että nortonissa joskus poistuu auto-protec käytöstä ja pitää käynistää tietokone uudelleen jotta saa nortonin automaattisen suojauksen takaisin käyttöön norton omistaa nykyisin myös avg ja avast tuotteet kannattaisiko ostaa avg tai avast kun vasta osti nortonin vai onko norton ihan hyvä kun nortonia ja bitdefenteriä kuulema kehutaan norton oli saanut arvosanaksi 9.6 saman sai myös bitdefenter mutta kasperiin en luota enää kun voi vakoilla kun on venäläisten ohjelma tai ylipäätänsä en halua käyttää sen maan ohjelmaa tietoturvana joka hyökkäsi viatonta ukrainaa kohtaan niin jäljelle jää avg tai avast tai bitdefenter tai että pitää nortonin joskus se vain tekee sen että auto-protec poistuu käytöstä ja jotta saa sen käyttöön pitää koko tietokone käynistää uudelleen se kylläkin tekee sitä tosi harvoin mutta se on ärsyttävää voisiko olla kyseessä joku turvallisuus juttu että jos havaitsee jonkun vakavan uhan norton niin turvasyistä poistaa auto-protec käytöstä ettei uhka pääse tekeen haittaa koneelle ja mikä näistä on parhain suoja teistä norton vai avg vai avast vai bitdefenter vai tämä mitä vältän eli kasperky 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimblez 3 June 2023, 19:40

Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Pitkä virke, huh. Liian pitkä luettavaksi. Heität sen Nortonin mäkeen ja pärjäilet Windowsin omalla.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

löytyi tällainen.

https://support.norton.com/sp/en/us/home/current/solutions/v113769781

joka karkeasti sanoo että uudelleen asennus norton uudelleen asennus ohjelmalla.

ja kyllä, norton on mennyt ostamaan avg:n ja avast:n.

seuraavissa on antivirus ohjelma testauksia.

https://www.av-comparatives.org/

https://www.av-test.org/en/

https://www.virusbulletin.com/

mutta syistä johtuen testit on vähän epätarkkoja, joten niillä saa ehkä selville vain suuret erot. ja kaikki ohjelmat ei ole testeissä.

todellisuudessa paras ohjelma on karkeasti se mihinkä luottaa. joten pitäisi selvittää yrityksen taustoja.

“microsoft defender antivirus” on saanut kritiikkiä mutta jos käyttää jo windows:ia niin onko tuo sitten ongelma siinä vaiheessa enää.

 

Käyttäjätaso 7

“microsoft defender antivirus” on saanut kritiikkiä mutta jos käyttää jo windows:ia niin onko tuo sitten ongelma siinä vaiheessa enää.

 

Onko sitä kritisoitu suojausominaisuuksien vuoksi, vai siksi koska Mikkisofta?

Monille win-käyttäjille suosittelen defenderiä, mutta keskustelun aloittaja saattaa tarvita parempaa käyttäjävalvontaa myös tälle sektorille.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

 

Onko sitä kritisoitu suojausominaisuuksien vuoksi, vai siksi koska Mikkisofta?

 

lyhyesti, sekä että.

microsoft on kuitenkin parantunut viime vuosina, mutta alkuaikoina oli huonompi.

mutta paradoksi on, jos ei luota ms defender ohjelmaan niin miksi luottaa windows:iin.

siltikin, kolmannen osapuolen ohjelmat voi olla huonompia niin suojauksessa kuin luotettavuudessakin.

 

Käyttäjätaso 7

Eipä ole muuta kuin Defender, hyvin on pärjäilty.

Nyt latasin kylkeen vielä Microsoft PC Managerin.

 

 

  

    

 

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +7

Itse käytän kotimaalaista F-Securen tietoturvaa. Tää on tosi hyvä tietoturva eikä hidasta ollenkaan konetta. Olen käyttänyt F-Securea erittäin monta vuotta ja ollu tyytyväinen.

Ihmeellistä kaksinaismoralismia että ensin suomalaiset lyttää kotimaalaisen ja sit sen jälkeen itketään että kotimaalaiset yritykset kuolee koska ei haluta kuluttaa kotimaalaista. Mutta ulkomaalainen kelpaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Tuohon kotimaisen haukkumiseen:

Itsekin käytän kotimaista, mutta en tarvitse virusturvaa vaan käytän alunperin kotimaista linuxpohjaista systeemiä, tai itseasiassa niitä on useampiakin. Linux Mint, Xubuntu ja Debian.

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

äTuohon kotimaisen haukkumiseen:

Itsekin käytän kotimaista, mutta en tarvitse virusturvaa vaan käytän alunperin kotimaista linuxpohjaista systeemiä, tai itseasiassa niitä on useampiakin. Linux Mint, Xubuntu ja Debian.

 

minäkin muuten käytän ruotsinkielisen toteuttamia käyttöjärjestelmiä, jopa älypuhelimissa!

jos oletan tuon täysin todeksi niin silloin voisin sanoa että “ANDROID ON SUOMALAINEN JÄRJESTELMÄ”. todellisuus varmaan tiedetään.

käytännössä olen todennut seuraavan teknisen valheen paremmaksi “android ≠ linux” (epäyhtäläisyys-merkki), koska kertoo todellisuuden paremmin. käytännössä android on ottanut lähinnä kernelin ja sitäkin on muokattu paljon, joten linuxin ideasta ei ole paljon jäljellä.

itse en suosi kotimaista vain kotimaisuuden takia, olin muuten monta vuotta nokia vastainenkin aikoinaan, sitten nokialla meni vähän huonosti. jälkikäteen arvioiden on vähän harmi että meego ei menestynyt, olisi ollut jokseenkin tomiva kompromissi käyttäjäkontrollista ja tuoden älypuhelin ominaisuuksia, verraten kahteen alustaan.

monopoli ja kartelli vastainen kyllä olen.

 

 

Käyttäjätaso 7

mistä johtuu muuten se että nortonissa joskus poistuu auto-protec käytöstä ja pitää käynistää tietokone uudelleen jotta saa nortonin automaattisen suojauksen takaisin käyttöön.

Auttaisikohan Nortonin poisto ja

uudelleenasennus asiaan:

https://support-norton-com.translate.goog/sp/en/us/home/current/solutions/v115916176?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=sc&_x_tr_hist=true

Taitaa olla suht yleistä Norton- vaivaa, kun tuollaistakin näyttää olevan:

Palauta Auto-Protect-ominaisuus, jos se näkyy harmaana Nortonin korjattua uhan.

Lataa ja suorita Norton Remove and Reinstall -työkalu

 

 

 

 

 

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

F-Secure saa äänet miultakin. Jos Nortonia pitää ruuvailla, niin lähtisin Kimblezin ohjeilla testailemaan.

Osallistu keskusteluun