Vastattu

Turvapaketin rajoitusten kiertäminen

  • 10 March 2021
  • 5 kommenttia
  • 274 katselukerrat

Mitä voin tehdä, jotta pienet alakoululaiseni eivät pääsisi katselemaan mitä tahansa Youtube-videoita turvapaketin ohi? Turvapaketti rajoituksineen toimii juuri niin kuin pitääkin aina muutoin, paitsi, kun lapset menevät reittiä, jonka 6-vuotiaani löysi (kun oli 2kk omistanut ensimmäisen puhelimensa). Eli avaa puhelimesta Turvapaketin, klikkaa kohdasta “Vaihda käyttäjä”, avautuvasta ruudusta klikkaa “Salasana hukassa” ja avautuvalta ruudulta löytyykin sivun alalaidasta kuvalinkki Elisan Youtubeen, josta voi sitten hakea kaikenlaista, mikä ei ollenkaan sovi vielä 9 vuotiaallekaan. 

Jos menee suoraan haulla selaimesta, niin ei pääse edes Elisan sivuille ollenkaan, mutta tuolta kautta ei ole mitään estoja ja siellä voi myös olla sitten ihan miten kauan tahansa eikä Turvapaketti rajoita aikaa siellä.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi MiikaMoi 15 March 2021, 13:34

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Olisiko 6 vuotiaalle parempi vaihtoehto karvahattumalli puhelin?

Voipi olla, mutta WhatsApp on kätevä yhteydenpitoon vähän joka suuntaan, kun ei maksa puhelut ja viestit mitään ja liittymä on edullinen ilman puheaikoja yms.

Ja sitten on nämä vähän isommat, mutta vielä alle 12v lapset, joilla jo pitkään olleet puhelimet ja jotka nyt myös alkaneet käyttää tuota reittiä. Jatkuva nahistelu puhelimen käytöstä nyt, kun käyttöaika ei koskaan lopu ja kaikenlaisia videoita piisaa. Puhelimet oltava usein kaapissa, vaikka ne on hankittu turvaksi koulumatkoille ym.

Ajattelisi, ettei olisi niin vaikea temppu koodata tuolle paikalle sivu, jolla ei ole noita linkkejä, joista pääsee rajattomasti mihin vain..

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @Mami3 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Nyt on pakko henkilökohtaisella tasolla nostaa hattua 6-vuotiaallesi :sweat_smile:  Empä ollut tullut itse edes miettineeksi moista reittiä rajoituksien kiertämiselle…

 

Testailin tuon ja tosiaan pääsy Youtuben puolellehan tuosta aukeni, eli rapsailin havainnot eteenpäin ja pistin toivetta että vähän saataisiin tuota rajoitettua että mitä sieltä Turvapaketinkaan sisältä voi tehdä :see_no_evil:  Kiitos huomion esille tuomisesta ja pahoitteluni että meillä on moinen vaihtoehto jäänyt huomaamatta!

Käyttäjätaso 5

Saimme tuolta sovelluskehityksestä vastauksen, että tämä ominaisuus tullaan korjaamaan tulevassa Turvapaketin käyttöliittymäpäivityksessä.

Päivityksen muusta sisällöstä tiedotetaan tarkemmin lähempänä sen julkaisua. 🔐👍

Juu, tyttö on aika kekseliäs ja sinnikäs tapaus. Yrittää, kunnes onnistuu.

Mahtavaa kuulla, että tähän on tulossa parannus! Kiitokset jo etukäteen siitä ja kiitokset asian edistämisestä! :)