Vastattu

turvapaketti, "kadonnut" omaelisa ja iiiso lasku ?

  • 25 October 2022
  • 2 kommenttia
  • 142 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Juttelin äitini kanssa ja hän kertoi saaneensa 7 eur laskun jostain elisan turvapaketista. Ei ole koskaan kuullutkaan moisesta, eikä tilannut moista. Yritti aspan kanssa selvittää asiaa,mutta ei aspakaan osannut selitää mistä tullut. Sanoi vaan että ollut jo pitkän aikaa(jt lähes vuoden). Yhtään laskua ei aiemmin ole moisesta tullut🤔 .Äitini sanoit,että ota pois,kun sellasta ei ole kukaan tilannut, 7 eur piti kuitenkin maksaa,vaikka ei ole tilannutkaan. No aspa poisti,mutta samalla estyi pääsy omaelisaan ja eikun taas soittamaan. Siellä joku kaveri sanoi,että laittaa omaelisan takaisin(en tiedä miten). No viikon ainakin odotti,mutta ei koskaan omaelisa palautunut. Siispä taas soittamaan, koska laskut menevät sinne ja ei halua paperilaskusta maksaa. No ei osannut aspa taaskaan mitään tehdä,vaan oli kääntänyt omagurulle ja sanonut että sieltä tulee joku käymään ja äitini sanoi että ok, kun ei tiennyt että maksaa ns. “hunajaa”. Kukaan ei puhunut gurun hinnoista mitään. Oli ensin yrittänyt vielä puhelimessa jt asennus juttuja selittää äidille,joka ei tajua niistä tuon taivaallista. Lopulta joku kaveri tuli kotiin ja taisteli toista tuntia ja sanoi ettei ole moiseen koskaan törmännyt. Asensi kuulema firefoxin ja jonkun B:llä alkavan jutun koneelle. No sieltä pääsi omaelisaan, mutta pääseekö vielä, jää nähtäväksi. Tiedä sitten mikä mihinkin johti,kun kotiin vaihtui taloyhtiö puolesta telian netti ja äitini lopetti elisan netin. Jokatapauksessa eläkeläinen on n.130 eur köyhempi tästä palvelusta. Ei kannata edes kysyä ottaako häntä päähän tämä palvelu. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Snouppi 26 October 2022, 16:21

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Moi @Manipenni!

Erikoisen kuuloinen tilanne kieltämättä ja tosiaan kuulostaa olevan monta muuttujaa matkassa mikä on lopulta sitten tehnyt koko asiasta vähintäänkin epäselvän. 😥 Laitatko viestiä vielä @OmaYhteisö-tiimi, niin voidaan tilanne käydä läpi. Mikäli sopimukset ovat äitisi nimissä, niin voitaisiin hänelle soitella aiheesta.

Uskon jotta saadaan myöskin tieto ammennettua missä yhteydessä Turvapaketti on tilattu. Toki tuo kuulostaa varsin erikoiselle jos palvelu on ollut vuoden eikä maksua ole tullut kuin vasta nyt, mutta eiköhän nämäkin asiat selvinne. 🙏

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Laitoin viestin ja siinä Äitini tiedot. Sopparit hänen nimissään. Toivotaan että selvii, kun on huolissaan asiasta ja ymmärrettävösti kalliista laskusta. Iäkkäämpin kohdalla pitäis olla tosi tarķka jos jt on myymässä, koska eivät välttämättä ymmärrä mistä kyse ja voi meñnä puurot ja veellit sekasin.

Osallistu keskusteluun