Turvapaketti pilalla

  • 6 October 2021
  • 3 kommenttia
  • 104 katselukerrat

  • Neuvokas
  • 16 kommenttia

Pyrkiikö Elisa aktiivisesti eroon asiakkaistaan? Vai miksi palveluita heikennetään jatkuvasti? Viimeisimpänä nyt Turvapaketista poistuvat etsintätoiminto (eli näet esim. lasten sijainnin kartalla), laitteen paikannus, hälytysäänen soittaminen, laitteen lukitus ja laitteen tietojen poistaminen! Miksi? Mitä iloa on 25 lisenssistä (kellä normikäyttäjällä edes on taloudessaan niin montaa turvapakettia kaipaavaa laitetta?), kun kaikki oikeasti tarpeelliset ominaisuudet poistuvat? Suututtaa 😡 Täytynee alkaa tutkia muiden palveluntarjoajien ohjelmia. 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Valitettavasti toi ei ollut meistä riippuvainen, vaan F-Secure poisti jo kesällä omasta SAFEstaan ton ominaisuuden ja  meillä kun F-Securen toimittamana toi sovellus, niin nyt vuorossa sitten meidänkin luopua siitä :/ F-Secure perusteli poistoa vähäisellä käytöllä sekä sillä että sekä iOS että Android puolella vastaavat löytyy myös suoraan Applen/Googlen omista alustoista eli tarpeeton ylläpitää ja kehittää

Ok, kiitos tiedosta :) Toki Elisa voisi viestiä asiasta niin, ettei asiakkaan kiukku aiheettomasti kohdistuisi syyttömään teleoperaattoriin (eli Elisaan). Nyt se oli sähköpostiviestissä ilmoitettu näin, eikä mitään mainintaa F-securen osuudesta: "Elisa Turvapaketin etsintätoiminto poistuu ominaisuuden vähäisen käytön vuoksi."

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Nojoo, siinä vähän kai aina vaikuttaa se että halutaanko ohjata kaverille kiukkua vai ottaa se omaan siipeen :sweat_smile: Ainakin Androidilla onnistuu äänihälytys, lukitus (kirjaa ulos Google tililtä mutta jättää paikannettavaksi) ja laitteen etätyhjennys https://www.google.com/android/find sivun kautta ja siellä myös näkyy kartalla viimeisin paikka mihin laite paikantunut eli kannattaa tarkistaa että puhelin on kirjautunut omalle tilille siten että näkyy tuolla noi vaihtoehdot :blush:

Itellä muuten on 25 lisenssistä reilu puolet käytössä, tosin vähän ehkä tavallista enemmän löytyy myös laitteita kotoa käytöstä :speak_no_evil:

Osallistu keskusteluun