Skip to main content

Huomioitavaa Windows 11 käyttäjille:

“Vältä Windows-päivitystä KB5043145, joka teettää tällä hetkellä monille käyttäjille sinisen kuolemanruudun.

Microsoftin hiljattain julkaisema uusi päivitys ei johda ainoastaan sinisen ja vihreän ruudun näkymiseen. Käyttäjät raportoivat myös ongelmista hiiren ja näppäimistön yhdistämisessä, Wi-Fi-yhteyden pulmista ja muustakin.

Koska kyseessä on valinnainen päivitys, sen ei pitäisi asentua automaattisesti tietokoneeseen. Sinun kannattaa pidättäytyä KB5043145:n asentamisesta, kunnes Microsoft on ratkaissut sen monet ongelmat.”

Tuolla kerrotaan, miten voi tarkistaa, onko päivitys asennettu jo tietokoneelle  ja mitä voi tehdä, jos niin on käynyt.

  https://kotimikro.fi/oheislaitteet/kayttojarjestelma/windows-11/virheet-riivaavat-uutta-windows-paivitysta?utm_source=crm&utm_medium=email&utm_content=743840_1

Pieni ote:

“KB5043145 tietää monille suuria ongelmia

Windows Latestin käyttäjien raporttien mukaan he ovat kokeneet, ettei Windowsia ole ollut mahdollista palauttaa toimintakuntoon sen jälkeen, kun kuolemanruutu on iskenyt tietokoneeseen. Se on vaatinut vähintäänkin pitkää urakkaa, johon kuuluu Bitlocker-koodin syöttäminen ja korjausprosessin läpikäyminen.”

 

 

Tämä kyseinen päivitys teki itsellekin kiusaa. Omalla koneella ei tullut sinistä kuoleman ruutua, mutta kone käynnistyi mustalla ruudulla. Väkisin sammuttamalla sai Windowsin käyntiin ja tuon päivityksen poistamalla ei sama ole toistunut. 🤔


Osallistu keskusteluun