virus

  • 19 September 2021
  • 5 kommenttia
  • 188 katselukerrat

minulle tuli virus koneeseen en muista koko nimeä mutta luki joku not adaware win32 jotain ja netin nopeus sen seurauksena laski nyt kysynkin kun mulla on virus koneella ja kone on täynnä pelejä niin joka tapauksessa alustus oottaa kun saan 3-4 viikon kuluessa 8 teran ssd levyn kun ennestään on 2 teran iäkäs tavallinen mekaaninen levy ja 4 teran usb levy joka tippunut kahesti päältä ollessaan lattialle keskusyksikön päältä  että sitten kun asennan windowsin siihen uudeen ssd levyyn ja lataan kaikki pelit uudestaan siihen niin jos tulee virus niin onko viruksen takia syytä aina alustaa järjestelmä vai onko mitään muuta vaihtoehtoa kasper sanoi ettei pysty poistaan virusta mitä on siis tehtävissä etsin levyn korjaus ohjelmia ja kun yksi ilmainen löytyi ja latasin sen niin se virus tuli siitä sitten kun asennan windowssin ssd levyyn kun saan sen ja lataan kaikki pelit ja ohjelmat niin kannattaako noita ilmaisia ohjelmia varoa ja sitä mistä ilmaisia ohjelmia lataa  virus harmittaa mutta kun saan sen ssd levyn niin menetän pelit joka tapauksessa ja ne täytyy laata uudestaan siksi virus ei nyt niin paljon harmita mutta onko tosiaankin niin että jos joku ulkomaalainen ohjelma mainostaa itseään tosi hyvänä ja kuulostaa paremmalta kuin olisi niin niitä ei koskaan kannata laata ja asentaa että saa suurella todennäköisyytellä viruksen


5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Ylipäänsä mainoksista ei kannata ladata mitään. Ohjelmista olis hyvä tietää ennakkoon mitä ne tekee ja luottaa enemmin kuulemaansa, kun mainoksiin. Ellei muuten tiedä etsii tietoa vaikka netistä ennen, kuin lataa mitään. Jos käyttis on windows 10 se harvemmin tarvii mitään ulkopuolista säätämis ohjelmia tai Virus ohjelmaa. 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1

Olisikohan se viruksesi tuon tyyppistä:

i-virus: AdWare.Win32.Agent on erityinen tunnistus, jota AVG Antivirus, Avast Antivirus, ESET Antivirus, Microsoft Security Essentials ja muut virustentorjuntatuotteet käyttävät ilmaistakseen ja havaitakseen mahdollisesti ei-toivotun ohjelman .
Mahdollisesti ei -toivottu sovellus on ohjelma, joka sisältää mainosohjelmia, asentaa työkalurivejä tai jolla on muita epäselviä tavoitteita.

not-a-virus: AdWare.Win32.Agent pääsi tietokoneellesi, kun olet asentanut ilmaisohjelmiston (videotallennus/suoratoisto, latauksenhallintaohjelmat tai PDF-luojat), joka oli yhdistetty asennukseen tämän selaimen kaappaajan kanssa. Tämä Mahdollisesti ei-toivottu ohjelma on myös mukana mukautetussa asennusohjelmassa monilla lataussivustoilla (esimerkkejä: CNET, Brothersoft tai Softonic), joten jos olet ladannut ohjelmiston näiltä sivustoilta, on todennäköistä, että ei-virus: AdWare.Win32.Agent asennettiin ohjelmiston asennusprosessin aikana.

not-a-virus: AdWare.Win32.Agent on mainoksia tukeva laajennus Internet Explorerille, Firefoxille ja Chromelle, ja se jaetaan eri kaupallistamisalustojen kautta asennuksen aikana. Kun se on asennettu, ei-virus: AdWare.Win32.Agent-selainlaajennus näyttää mainosbannerit, ponnahdusmainokset ja tekstimainokset.
Muita yleisiä oireita ovat:

  • Mainosbannerit ruiskutetaan vierailemillesi verkkosivuille.

  • Satunnainen verkkosivun teksti muutetaan hyperlinkiksi.

  • Näkyviin tulevat selaimen ponnahdusikkunat, joissa suositellaan väärennettyjä päivityksiä tai muita ohjelmistoja.

  • Muut ei -toivotut mainosohjelmat saatetaan asentaa ilman käyttäjän tietämystä.

Sinun tulee aina kiinnittää huomiota ohjelmistoa asennettaessa, koska usein ohjelmiston asennusohjelma sisältää valinnaisia ​​asennuksia, kuten tämän ei-viruksen: AdWare.Win32.Agent -selaimen kaappaaja. Ole erittäin varovainen, mitä suostut asentamaan.
Valitse aina mukautettu asennus ja poista kaikki, mikä ei ole tuttua, erityisesti valinnaiset ohjelmistot, joita et koskaan halunnut ladata ja asentaa. On sanomattakin selvää, että sinun ei pitäisi asentaa ohjelmistoja, joihin et luota.

 

    Kotimikrosta latasin tuon Malwarebytesin itselleni. Turvallista ladata. Muuten kyllä Win10 hommansa hoitaa.
 
Malwarebytes on tehokas ohjelma, jolla saa poistettua tietokoneesta laajan kirjon haittaohjelmia.

Tämä tietoturvaohjelma antaa suojaa vakoiluohjelmia ja väärennettyjä tietoturvaohjelmia vastaan. Helppokäyttöinen ohjelma tutkii yhdellä komennolla tietokoneen ja poistaa löytämänsä haittaohjelmat.

 

en vielä alusta windowsia poistin viruksen kasperilla ja tarkistan nyt täydellistä tarkistusta mulla on alle 4 teraa pelejä mutta joutun windowsin kuitenkin alustaan ja asentaan uudestaan ja lataan ja asentaan kaikki pelit ja ohjelmat ja ajurit ja tietostot uudestaan kun saan 3-4 viikon kuluessa ssd levyn jolle windows ja pelit tulee se on 8 teraa  kestää 3-4 viikkoa ennenkö sen saan kun on tilaustuote joku tranced on vissiin merkki mutta se on ainakin varmaa nimestä en ole varma osasinko oikein kirjoittaa mutta tuolle 8 teran levylle mahtuu sitten kaikki pelit ja vähän enempikin pelejä ja kaikki ohjelmat ja ajurit mutta miten noin yleensä tarviiko windows11pro ja jonka pystyn asentaan kannettavaan kun siinä on tarpeeksi uusi suoritin ja tpm 2.0 piiri ja windows10pro niin tarviiko ne mitään muuta ohjelmaa kun monipuolisen tietoturva ohjelman että kannattaako noita kaiken maailman ayslogic defrag ultimate ja ashampoo win optimizer 2019 niin tarviiko siihen noihin molempiin järjestelmiin käyttöjärjestelmän latattua ja asennettua mitään ylimääräisiä ohjelmia asentaa eräs henkilö joka tekee työkseen tietokone hommia sanoo että kun olet saanut windowsin asennettua puhtaalle levylle niin asenna vain tietoturva ohjelmat ja pelit ja ajurit että yleensä ei kuulema jos vähänkin epäilee jotain sivua sinne ei kannate mennä eikä mitään outoja juttua levylle laata riittääkö yleensä kun windowsiin asentaa vain tietoturva ohjelman ja sitten ajurit ja kaikki pelit että tarviiko windows esimerkiksi mitään erikois optimointi ohjelmia ja boostereita  vai onko windowsin omat ohjelmat niin windows10pro kuin windows11pro ihan riittäviä niiten omat ohjelmat että tarviiko muuta kun asentaa se käyttöjärjestelmä sitten sille 8 teran ssd ulkoiselle levylle ja siihen järjestelmään monipuolinen tietoturva ohjelmat ja levylle kaikki pelit että kannattaako sellaisista ohjelmista ja latauksista jotka kuulostaa vähänkään outoilta tai joista ei ole täysin varma onko ne turvallisia niin pysyä kaukana

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1

yksi tarkennus.

adware on termi joka tarkoittaa haittaohjelmaa jollakin tavalla.

adaware on yhtiö ja anti-virus ohjelma, joka poistaa haittaohjelmia. https://www.adaware.com/

onko adaware hyvä, niin en ota kantaa mutta tarjoaa ilmaisen option.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Tämä keskustelu ei varmaan liity mitenkään mobiililaajakaistaan? @OmaYhteisö-tiimi voinee varmaan siirtää keskutelun oikeaan paikkaan yhteisössä?

Osallistu keskusteluun