Vastattu

Zyxel vmg3927-b50a reitittime firmwaren päivitys 5.13:sta ylöspäin

  • 10 April 2022
  • 2 kommenttia
  • 401 katselukerrat

Hei,

Käytössäni on Elisalta ostettu Zyxel vmg3927-b50a reititin ja Zyxelin sivuilla kerrotaan että laitteen uusin firmare olisi versio 5.17, jossa on korjattu merkittäviä ja ajankohtaisia tietoturva-aukkoja.

Näyttäisi kuitenkin siltä että Elisan tuotesivuilta ei tätä uutta versiota löydy vaan tilalla on vanhentunut versio 5.13.

Tilanne on kiusallinen sillä laitevalmistajan tiedotteen mukaan versiopäivitys on nyt poikkeuksellisen tärkeä toimenpide, sillä tiedotteen mukaan on tiedossa että vanhan version haavoittuvuutta oltaisiin nyt hyväksikäyttämässä naapurivaltion taholta vakavalla tavalla.

Kysynkin että koska tämä uusi versiopäivitys on saatavilla Elisan laitteisiin ja onko niin että Zyxelin sivuilta saatavilla oleva versiopäivitys ei toimi Elisan laitteissa?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sokrates 10 April 2022, 08:17

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Joitakin versioita ei tule ollenkaan, vaan elisa hyppii versioiden yli. Tärkeät versiot elisa testaa ja laittaa jakeluun sitten kun valmistaja on jo tuonut pari versiota uudemman firmiksen saataville. puoli vuotta, vuosi, kaksi, riippuu vähän.

Käyttäjätaso 7

Kysynkin että koska tämä uusi versiopäivitys on saatavilla Elisan laitteisiin ja onko niin että Zyxelin sivuilta saatavilla oleva versiopäivitys ei toimi Elisan laitteissa?

Elisan softan päälle voi asentaa vain Elisan oman päivityksen. Softassa on lukko , joka sen estää. Ylipäätään operaattoreiden softia ei anneta asiakkaille paikallisesti asennettavaksi , vaan ainoa päivitys on OTA-päivitys ja sen operaattori jakaa sitten kun jakaa.

Jos haluat laitevalmistajan softan , niin älä osta laitteita operaattorilta , vaan suoraan laitevalmistajalta.