Kukkuu! Kuka sää oot? - Eli perinteinen esittelyketju!

 • 12 tammikuu 2016
 • 37 kommenttia
 • 2792 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
 • OmaYhteisön yhteisömanageri
 • 1263 kommenttia
Haloo vaan kaikille!

Mää oon Suvi, Palstan ylläpitäjä, aika uusi vielä näissä kuvioissa ja haluaisin tutustua kaikkiin teihin. Kuka sää siis oot?

Minä olen keskiseltä pohjanmaalta kotoisin oleva äiti, vaimo ja elisalainen jo lähemmäs kymmenen vuotta. Asun lähiössä pääkaupunkiseudulla ja harrastan (työmatka-)pyöräilyä, käsitöitä ja haluaisin heitellä enemmän frisbeegolfia. 

Kerro itsestäs lisää -  kun tunnetaan paremmin on meillä varmasti kivempaa!

37 kommenttia

Halloota, halloota!

Eipäs ole "esittelyä" aiemmin tullut tänne Palstalle kirjoitettua, mutta nyt tuli sopiva sauma, niin pistetään jotain tarinaa tiskiin.

Elisalle tulin 2003 "helppariin" ja vuosien varrella olen monella osastolla pyörinyt. 2007 vuodesta lähtien lähimpänä arkeani ovat työn puolesta olleet kiinteän verkon laajakaistaliittymien toimitukset.

Espoosta olen syntyjäni kotoisin, mutta vuosien varrella on tullut asuttua Helsingissä, Kuhmossa (!), Tampereella, Riihimäellä, Vantaalla ja Nokialla.

Vapaa-aikani kuluu perheen (vaimo ja 3 alaikäistä lasta) ja koirien (2 cavalieria) parissa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Täällä päässä kirjoituksia raapustaa vähän päälle 30 -vuotias hevari. Syntynyt Helsingissä, mutta asunut lähes koko ikänsä Vantaalla. Tällä hetkellä avovaimon ja kahden kissan kanssa.

Työskentelen tunnetun tavarataloketjun elektroniikkaosastolla myyjänä, päävastuualueena tietotekniikka ja pelaaminen. Työkokemusta on karttunut näistä tehtävistä jo 15 vuotta. Jumahtanut? Kyllä!

Kiinnostuksen kohteita jostain kumman syystä viihde-elektroniikka, tietotekniikka ja pelaaminen (viime vuonna yli 2000 tuntia Xboxien ääressä). Tietokoneita on tullut joskus kasailtua muutamakin kappale, suunnitelmissa kasata lisää kunhan budjetti antaa periksi. Lisäksi kesäisin tulee käytyä kalassa lähes aina kun aikaa löytyy ja sääolosuhteet sallivat.

Edit: Lisätään tähän vielä asiakkuussuhde Elisaan/Saunalahteen. Puheliittymä vuosituhannen vaihteesta alkaen Elisan ollessa vielä Radiolinja. Ensimmäinen nettiliittymä Elisalta silloin kun 512k ADSL oli vielä kova juttu, myös hintansa puolesta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Dj_God kirjoitti:

Työskentelen tunnetun tavarataloketjun elektroniikkaosastolla myyjänä, päävastuualueena tietotekniikka ja pelaaminen. Työkokemusta on karttunut näistä tehtävistä jo 15 vuotta. Jumahtanut? Kyllä!


Eikös se ole rakkaudesta lajiin? 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Suvi kirjoitti:
Dj_God kirjoitti:Työskentelen tunnetun tavarataloketjun elektroniikkaosastolla myyjänä, päävastuualueena tietotekniikka ja pelaaminen. Työkokemusta on karttunut näistä tehtävistä jo 15 vuotta. Jumahtanut? Kyllä!

Eikös se ole rakkaudesta lajiin? ;)

Niinhän se taitaa vähän olla.. Varsinkin kun lähes puolet elämästä viettänyt saman työnantajan leivissä. 🙂
Dj_God kirjoitti:
Ensimmäinen nettiliittymä Elisalta silloin kun 512k ADSL oli vielä kova juttu, myös hintansa puolesta.

2002 syyskuussa hintataso näytti tältä:

elisa_adsl_2002.png
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Mulla on semmoinen hämärä muistikuva, että hinta olisi ollut kovempi silloin kun liittymän otin.. Tosin laskun loppusummaa on saattanut kasvattaa mahdollinen tietoturvapalvelu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Jaa jaa.

Täällä on erilaisten tietoliikennejuttujen kanssa oman toimen yhteydessä/ohella toimittu 80-luvun loppupuolelta.

Ensin lankaliitymät modeemeineen (myös bbs'ää tuli käytettyä, tosin ekalla 2400 bitin modeemilla vauhti ei ollut päätä huimaava 😛 ), sitten digitaalinen datapak 9600 bitin nopeudella. Oli muuten toosi iso päätelaite! No tuo ei montaa vuotta ollut elossa. Sitten tuli isdn ja sitten kaiken maailman kiinteät liitymät + langattomat liittymät.

Nettiin tutustuttu 1992. Tosin sitten vasta 1994-95 alkaen enempi, kun oli edes jotain katseltavaa.

Kotona eka nettiyhteys oli Elisan isdn, johon jonkun ajan kuluttua tuli joku nettitaksa-juttu, jolla sai iltasella klo 17 jälkeen luukuttaa nettiä 64 kilobitin voimalla tai tuplanopeudella, jos otti molemmat linjat käyttöön, aamu kuuteen.

Seuraavaksi tuil adsl (512/256) 2000-luvun alussa, joka nousi jonkun ajan kuluttua 2 megaiseksi ja sitten 8 megaiseksi, vaan niin kaukana keskuksesta, että 5 megaa vain tuli. No kun tuli Elisan Viihde kaapeliasiakkaille viitisen vuotta sitten, niin se sitten hommattiin ja nettinopeus pomppasi 100/5 tasoon. Tosin vasta sitten noihin nopeuksiin päästii iltasella, kun Elisa sai nostettua linjojensa kapasiteettia reippaaasti.

Kaiken maailman teknisten härpäkkeiden kanssa on mukava puuhastella. Ja annettua tukea monille ystäville ja tutuille.
Dj_God kirjoitti:
Mulla on semmoinen hämärä muistikuva, että hinta olisi ollut kovempi silloin kun liittymän otin.. Tosin laskun loppusummaa on saattanut kasvattaa mahdollinen tietoturvapalvelu.

Tietoturvapalvelun hinta oli tuolloin 5,89 euroa. Tuli minulle sattumalta mieleen "Elisa ADSL Premium", ehkä sinulla oli sellainen...

Sen hintataso 1.1.2002 mukaisesti meni näin:

premium.png
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
"mikä" tekniikka, ihmettelee keski-ikänen NUORI nainen. Helsingissä lapsuuden viettänyt, sitten jokunen vuosi vierähti vantaalla ja nyt mennään taas Helsingissä. 16 vuotiaana työelämään hyppänyt, kun ei jaksanut enää koulun jälkeen jatkaa mitään opiskeluja. Taviksena siis mennään, ilman tohtorin tm. tutkintoa. Mitään ei ymmärrä, mut silti koneella tykkään räpeltää ja varsinkin töissä, on ihana painaa "sitä" nappia ja ihmetellä mitä tapahtuu. Kiinnostusta riittää, vaikka ei aina ymmärrystä.

Mun juttu on numerot ja laskut. "Rakastan" laskuja (paitsi omiani) ja ehkä siksi oon yhden yityksen laskuja hoitanu lähemmäs 40 v(no muutama vuosi vajaa)ja homma jatkuu.  Täällä sitten voinkin purkaa hyvät ja huonot päivät miesvaltasessa ympäristössä. Hyvinhän pojat on mua kohdellu(kiitos vaan)Välillä känkkäränkkänä ja sit happy end. Aion jatkossakin esittää niitä tyhmiä naisellisia kysymyksiä ja tietysti odotan vastauksia maallikon kielellä. Soneralla alotin taipaleeni ja sieltä eka liittymä. Olikohan nettiyhteys joku isdn tm.(ei jaksa muistaa) ja sitten vissiin ADSL. Kalliilta ainakin tuntu joskus. 10 v tais vierähtää ja sen jälkeen siirto Saunalahdelle ja tässä ollaan toistaseksi(ainakin jos saadaan asiat aina sovituksi). Mikäs täällä ollessa, kun voi kysellä ja onhan se halvempaa kun gurulle soittelu :p

Täytyykin  panna KooMikolle viestiä(kun on pulassa), kun se mainosti tykkäävänsä touhuta tekniikan parissa ja auttaa ystäviä(kai mä pääsen ystäväks 😉 )  
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onko muut modet ujoja? Nooh minäpä sitten aloitan itsestäni puhumisen, sehän on aina mitä suurinta hupia.

Eli olen tämmöinen 20-jotain vuotias kaveri, Siuntiosta lähtöisin, mutta asunut sen jälkeen opintojen ja töiden takia välillä Helsingissä, Tukholmassa ja viimeksi Joensuussa. Sain kuitenkin tarpeekseni susista, kiljunjuonnista yms. ja päätin viime vuoden aikana palata sivistyksen pariin eli stadiin.

Elisalla olen pyörinyt opintojen ohella reilut kolme vuotta, ja joskus olisi tarkoitus saada naula arkkuun ekonomin tutkinnolle. Olen jo pennusta saakka tykännyt värkkäillä tietokoneiden kanssa, ja omia tulee rassailtua aika usein. Viimeisin projekti on vanhaan sairaalakoneeseen rakennettu linux-pönttö, josta piti tulla medikeskustietokone, mutta paremman puoliskon harmiksi se ei aina tunnu toimivan juuri silloin kun pitäisi leffaa katsoa. Onneksi on viihde-sovellus ja chromecast (:smileylipsrsealed:). Pelaan myös aktiivisesti kaikenlaista, lempigenreinä tällä hetkellä japsiroolipelit ja mobat. Edellämainittujen juttujen lisäksi tykkään leipomisesta, turbosaabien rassaamisesta, kahvihifistelystä sekä Jörn Donnerin (ehkä jo pelottavia piirteitä omaksuneesta) fanittamisesta.

 • ? Ihailtavaa kuulla että räpeltäminen kiinnostaa varttuneempaakin väkeä, siitä ei ilmeisesti kasva ulos 😃
 • Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
  Moikka! :)

  Täällä kirjoittelee kohta 23 vuotta täyttävä nainen Kokkolasta. Syntyjäni tosin olen paljon pienemmästä paikasta n. 100 kilometrin päästä. Koti on siis sopivan lähellä, mutta tarpeeksi kaukana. :smileygrin:

  Tradenomiksi valmistun ihan pian, kunhan työ on oikealla tasolla laadullisesti yliopistoon hakeutumista varten. Olen aina ollut kiinnostunut lähes kaikesta ja aina on mukava oppia uutta. Tietokoneet, tabletit, puhelimet ja kamerat ovat muutenkin osa arkea. Muutoin tykkään ahmia amerikkalaisia sarjoja ja elokuvia, sekä lukea kaikenlaista klassikoista hömppäkirjallisuuteen. Oikeinkirjoitus ei silti aina onnistu, mutta sen taakan kanssa olen tähänkin asti selvinnyt. :)

  Kotona asustelen avopuolison ja (harmikseni vain) yhden kissan kanssa. Elisalla olen ollut kohta vuoden töissä, mutta aikaisemmin pyörähdin täällä yhden kesän. Muina hommina olen ehtinyt testata esimerkiksi vakuutusneuvoja, toimittajan ja kerho-ohjaajan töitä. Saapi nähdä mitä kaikkea sitä vielä tulee kokeiltua! Mahdollisuuksia tuntuu olevan onneksi vielä rajattomasti. :smileycool:

  Muutoin olen julkisesti pessimisti, salaisesti varovainen optimisti, perfektionisti, pikkutarkka suunnittelija ja toivoton romantikko. Eiköhän siinä ole ihan tarpeeksi yhdelle ihmiselle! :smileyazn:
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +4
  Jaa mä vai

  Espoossa eläkepapereita odotellessa. Joskus 70-luvulla tuli opiskeltua tilastotiedettä ja tietojenkäsittelyoppia sekä restonomiksi. Koneitten ja softan kanssa pelannut vuosikausia, joskus 80-luvun alussa VIC.20:een tutustuessa. Tietotekniikan puolelta tuttua on verkkojen asennus, hell desk, tukipalvelut, koulutus, ATK-tukihenkilönä, tietokantojen suunnittelu. Koodattukin on. Siis melkein kaikkea mahdollista. Nettiäkin tuli käytettyä reilusti ennen graafisia selaimia (Mosaic tai olla ensimmäinen). Tietokoneita hauska säätää ja testailla, puhelimet ja tabletit luokittelen "Ihan kivoja leluja" -sarjaan

  Kapakoiden vetämisessäkin vierähti muutamia vuosia.

  Nyt on jo onneksi rauhallisempaa. Neljä lasta jo maailmalla viettämässä omaa elämäänsä, vain yksi enää kotosalla. Ai niin, onhan tuossa vaimokin tekniikkatuotteista valittamassa ;)

  Lievä sarkastisuus on aina paikallaan sekä mottoina:

  • Delegointi on oleellinen osa johtamista
  • Älä tee sitä itse tänään jonka voit huomenna teettää muilla
  • Hei, kyl se siitä
  • Kaikissa asioissa ei kannata aikuistua
  Harrastuksina kokkaus, valokuvaus ja ravintolakonsultointi.
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki
  Aloitin opiskelun Turun Yliopistossa syksyllä 64, pääaineena matematiikka ja sivuaineita fysiikka ja kemia.

  Ratkaiseva muutos tapahtui 1968, jolloin yliopistossa aloitettiin tietojenkäsittelyopin opetus. Pääsykokeena oli IBM:n soveltuvuustesti, läpäisin ja tämän jälkeen en ole soveltuvuustesteihin uskonut 😉.

  Mutta se oli menoa ja ennen pitkää huomasin olevani operaattorina ajamassa opiskelijoiden harjoitustehtäviä ja muitakin eräajoja ja laskentakeskus työllisti parissa vuodessa kokopäiväisesti, lopulta tietokoneen (IBM 1130) ylläpitotehtävissä .

  Tietoliikenteeseen sain ensi kosketuksen 1969. Yliopistolta oli etäisyhteys Tanskan Teknillisen Korkeakoulun laskentakeskukseen, 1200 baudin modeemi oli iso laatikko ja ulkomaanyhteys saatiin auki Helsingin kautta soittamalla. Lähetykset ja vastaanotot olivat pitkiä ja alkuun yhteys katkeili mm. syystä, että Helsingissä ihmeteltiin puhelun kestoa, avattiin linja ja kysyttiin "mitä tämä tällainen piipitys on". No yhteyshän siinä katkesi. Sovittiin käsitteestä datapuhelu, jonka sulkemisen lupa annettiin laskentakeskuksesta liikenteen loputtua.

  1975 entinen työkaveri soitti täältä Hesasta kertoen työskentelemässään pankissa olevan mielenkiintoisen homman avoinna. Pankki on liittymässä SWIFT-käyttäjäksi ja pitää hankkia laitteisto, koota käyttöporukka ja ottaa järjestelmä käyttöön. Ja tähän loppui sitten tekniikkaan enempi tutustuminen, koska tarjottiin tuohon liittyen pomon paikkaa, josta ei kai ollut tapana kieltäytyä, jos ajatteli tulevaisuuttaan . Sovelletun matematiikan, fysiikan, kemian, tilastotieteen ja  atk:n mukanaan tuoman henkilöjohtajakokemuksen perusteella sitten vain ihmisiä johtamaan ja ihmettelemään monen moisia ristiriitoja.

  1984 siirryin takaisin "kotiini" pankin atk-osastolle ja nyt POLT-hommiin eli käteisautomaattipuolen järjestelmien pariin. Toimin erilaisissa projekteissa projektipäällikkönä useita vuosia. Molemmissa edellisissä tehtävissäni havaitsin todella tarpeelliseksi ja itseäni ajatellen hyödylliseksi laatia kunnon käyttöohjetta operaattoreille pitkin testausta ja täydentää sitä tarvittaessa myös käytön aikana havaittujen puutteiden osalta. Eipä kovin montaa kertaa soitettu kotiin yöllä tai viikonloppuina, ohjeista oli apua.

  Tätä samaa olen jossain vaiheessa esittänyt myös Elisan järjestelmien suhteen, mutta ei oikein tunnu ottavan tulta.

  Nyt olen eläkkeellä, kohta tulee 9 vuotta täyteen. Eikä vieläkään ole tullut vieroitusoireita. Mutta nykyisiä pienikokoisia pöytäkoneita en enää yritäkään ymmärtää, huuli pyöreänä vai käytän.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki
  Arska kirjoitti:
  Harrastuksina kokkaus, valokuvaus ja ravintolakonsultointi.


  Ai niinku Gordon Ramsay vai? :smileycool:
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +4
  Suvi kirjoitti:
  Arska kirjoitti:Harrastuksina kokkaus, valokuvaus ja ravintolakonsultointi.

  Ai niinku Gordon Ramsay vai? :smileycool:

  Oma kokkaus menee enemmänkin Keith Floyd -tyylillä 🙂
  Virtuaali profiili -  Piparkakku. 

  Kirjoittelee palstalle. 
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +1
  Jaa.. minä  Hymiö Onnellinen

  Olen jo aika pitkän linjan IT- säätäjä. Tietotekniikaan parissa olen toiminut jo yli 30 vuotta. Ensimmäinen kone jonka kanssa pääsin säätämään oli ZX Spectrun. Sitten tuli Spectravideo jota seurasi ensimmäiset PC:t (oikeas IBM PC). Myös isokoneita tuli 14v ikäisenä käytettyä (VAX/VMS). Lähes kaikki "tietokoneet" ja käyttöjärjestelmä on tultu käytyä läpi mm. IBM OS/2, DOSit, OSX, kaikki Windowsit ja Linux.

  Myös tietoliikenteen kanssa olen puuhannut teinistä lähtien. Ensimmäinen modeemi oli lankapuhelimen luurin laitettava (vaahtomuovi tyyneillä varustettu) 300bps modeemi. Viimeinen analogisen puhelinjan modeemi oli Supra 28800.  Tätä on seurannut sellaisia tekniikoita kuten kantataajuusmodeemit (Nokia ja Patton), ISDN, ISDL, SDSL, ADSL ja nyt viimeisenä FTTH. Tässä ohessa olen puuhannut myös yritysverkkotekniikoiden parissa. Patton oli muuten 128Bit/s. Se kantoi pari km Clarinet nimisen operaattorin (POP- pisteen Ciscon reitittimen hallinta com- portista koti Linux "reitittimeen). "Internetissä" pyörin, jo ennekuin www- selain oli keksitty.

  Myös puhelimia on ollut paljon kaikenlaisia. Ensimmäinen omassa käytössä oleva taisi olla Mototolan Startag- tyylinen. Tätä seurasi luikaisat Nokian eri mallit, joista viimeiset olivat E7, N9 ja N950. Nykyinen pääsääntöinen puhelimeni on Jolla.

  Leipätyö on tänä päivänä IT- infra, cloud ja IoT- puolen suunnittelua ja kehitystehtäviä. Tyylini on aina ollut miettiä miten uutta tekniikkaa voisi käyttää, mutta miten sen voisi tehdä uudella ja tehokkaalla tavalla. Tavoilla jotka eivät ehkä tule joka IT- päällikön mieleen. Ehkä hitunen ideaologiaakin on taustalla, koska olen myös OpenSource ja Linux fani.

  Kotona (harrastuksena) hommailen kaikenlaista tietotekniikasta, (ikuisen) rempan ja puutarhanhoidon välillä. IoT ja kotiautomaatio on nyt "tapetilla" myös.

  Olen jo muutaman vuoden rummuttanut kuidun merkitystä kodin pääsääntöisenä yhteysväylänä. Olen ollut mukana hankkeissa mm. Omakotiliiton ja Liikenne ja viestintäministeriön kanssa. Näissä on tuotu esille kuidun tärkeyttä ja tarpeellisuutta (myös viimeiselle kahdelle km:lle). 

  Minulle on tullut kuitu (FTTH) jo vuodesta 2011 lähtien, mutta olen (perustaja jäsenenä) mukana hankkeessa jossa parhaillaan rakennetaan (FTTH) kuitu infraa 120 omakotikiinteistöä käsittävällä alueelle kehä I:n sisäpuolle. Nyt on sitten tulossa 1G- kuituyhteys (2-3 viikon päästä) :smileycheesy:

  Osuuskunnan sivut: https://www.helsinginvalokuidut.fi/

  Tuokki

  Ps. En muista koskaan maksaneeti 300-400 markan kk- maksuja vaikka nopeuteni on ollut aina mahdollisimman suuri. Jaa miksikö ?? En tiiä... kai tämäkin on harrastus vähän kuin joillekkin autojen tuunaus.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Matias on nimeni ja maanantaina mittariin iskee 29 vuotta, joista Elisalla viihtymässä kohta 1,5 vuotta.

  Vapaa-aikaa tykkään kuluttaa ääripäiden kautta, eli paljon ulkoilua ja paljon pleikkarin ääressä. Ehkä tää palstailukin on ihan kiva harrastus, mutta yöllä en vastaile viesteihin vaan käväsen lukemassa uusimmat uudet. 😉 Teen mä vapaa-ajalla vaikka mitä muutakin, mutta ehkä niistä enemmän, jos siviilissä törmätään.

  Elisalla aloittelin hommat lokakuussa 2014 asiakaspalvelun puolella, josta sitten myyntipalvelun kautta asiakaspalveluchattia näppäilemään ja lopulta tänne palstatiimin jatkoksi. Työhön liittyvää osaamista tykkään kerryttää sieltä täältä ja melkeinpä mistä tahansa palvelusta/tuotteesta voi laitella kysymyksiä. Jos en jotakin tiedä niin selvitän tai opastan muun avun ääreen ja ollaan kaikki iloisempia! Kaapelin sisällä kulkevien sykäyksien määristä ja nopeuksista en tajua mitään, joten tekniset ongelmat sysään sille toiselle vihreälle nimimerkille, joka täällä on paikalla samaan aikaan. En myöskään tiedä miten yksi pikseli on joutunut jonkun laitteen väärään kohtaan.

  Siinä se synkkä pitkä putki työhommista, joten loppuun vaikka kuva mun parhaista kavereista, jotka useimmiten ovat mukana ilostuttamassa työpäiviäkin. Näistä aina joskus ilmestyy Elisan Twitter-tilillekin tilannekuvia kun pyrkivät joku päivä olemaan tosi-tv-tähtiä. #viihdytään #toimistokoira #operaattorinkarvaisettytöt

  Koirakaverit
  No nyt tuli paikka esiintymiselle! Tietotekniikka ei oikein olekaan mun laji!!

  Lahtelainen "huru-ukko" siis eläkkeellä, kullan kanssa elellään kaksin, isä, isoisä ja kohta isoisoisä. Puolihullu golffari (jonkun mielestä täys-), matkailija. Räpellän PCtäni sen verran, että pysyn nykyjuonessa jotenkin mukana!
  Käyttäjätaso 4
  Moikka!

  22 vuotias myyntitykki Enian rivistöstä.

  Kiinnostuksen kohteita aina ollut tekniikka, pelaaminen ja autot!

  Tosiaan Enialla 2 vuotta myyntiä tehnyt ja muutamia isoja skapoja tullut voitettua! Ei me kaikki myyjät niitä huijareita ja *****ttajia olla 😉 vaan hyvällä hengellä ja rehellisillä tarkoitus perillä niitä kauppoja täällä tehdään 🙂
  Käyttäjätaso 1
  tämän takiako teidän palvelu on niin hidasta, kaiken maailma typeryyksiin on aikaa, mutta ei varsinaiseen ongelma palveluun?
  Käyttäjätaso 4
  Täällä möljää yks pöljä, kohta nelikymppinen, lounaisemmasta Suomesta joka nukkuu vajaa 4kk vuodesta ja lopun ajan yrittää käyttää miten parhaiten vielä kykenee.

  Oma pieni torppa ja pieni piha missä riittää puuhaamista, museokulkine omalta synnyinvuosikymmeneltä vie oman aikansa pienessä tallissa, verstaassa ei aika käy pitkäksi (ei tää mökki koskaan tule valmiiksi, ainakaan mun mielestä).

  Musiikin soittaminen (koskettimet, kitara, basso, viulu ja rummut) on lähinnä sydäntä, kesällä fillarointi ja kesäteatterit vie.

  Pelaamisesta tykkään myös kovasti (C64, PC, Wii ainoa konsoli josta tykkään) puhumattakaan elokuvista :)

  Elektroniikka ja radiotekniikka kiinnostaa myös, eniten kuitenkin tykkäsin työkseni ajaa koneita. Pyöräkuormaajaa ja kuorma-autoa ajoinkin yli 8 vuotta kunnes fysiikka petti..

  Yksi ainoa menee näitten ohi ja yli, ainut lapseni 🙂
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki
  backmara kirjoitti:

  tämän takiako teidän palvelu on niin hidasta, kaiken maailma typeryyksiin on aikaa, mutta ei varsinaiseen ongelma palveluun?


  Kurja kuulla, jos palvelu jossakin on ollut hidasta 😞 Se ei missään nimessä ole tarkoituksemme, pyrimme hoitamaan asiat sekä perinteisissä asiakaspalvelukanavissa ja täällä tehokkaasti ja nopeasti. Täällä on sen lisäksi vielä tilaa vähän tämmöselle rennommallekin kanssakäymiselle :)

  Jos tarvitset jossain asiassa apua, heitä meille yksityisviestiä. Kaikki moderaattorit löydät täältä.
  Käyttäjätaso 1
  Rentoon meininkiin on aikaa, mutta asiakaspalvelussa jonoa? Soittopyyntöön vastaaminen kesti eilen koko päivän ja nyt sivujenne mukaan on jonoa 12min, mutta täällä on aikaa hillua. Näin se homma toimii!
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +4
  backmara kirjoitti:
  Rentoon meininkiin on aikaa, mutta asiakaspalvelussa jonoa? Soittopyyntöön vastaaminen kesti eilen koko päivän ja nyt sivujenne mukaan on jonoa 12min, mutta täällä on aikaa hillua. Näin se homma toimii!

  Minä soitin viime viikolla ja jätin soittopyynnön. Puolikkaan röökin ennätin imaista, kun soitettin takaisin.

  Osallistu keskusteluun