Hei!
Asiani koskee Elisan läpinäkyvyyttä vastuuasioissa. Sivuillanne ei missään ilmene, otatteko toiminnassanne ympäristöasioita huomioon. Sosiaalisesta vastuusta puhumattakaan.
Missä laitteet valmistetaan? Mistä materiaaleista? Maksetaanko työntekijöille siedettävää palkkaa? Millaiset ovat työolosuhteet? Mikä on Elisan hiilijalanjälki? Tiedättekö ylipäätänsä, mitä myytte?
Lisäksi mietityttää hyvin paljon Elisa Viihde -digiboksien vastuullisuus. Kun sopimus päättyy, mitä käy laitteelle? Onko se vain roskaa sen jälkeen? Otatteko vastuun laitteen oikeaoppisesta kierrätyksestä käytön loputtua, ja voisiko laitteet käyttää uudelleen?
Nykyaikana on oletusarvoista, että yritys tuntee vaikutuksensa ja myös informoi asiakkaitaan. Toivon siis läpinäkyvyyttä toimintaanne.
Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen
Moikka!
Kun Viihteen sopimus päättyy, toimii digiboksi edelleen antenni/kaapeliverkon digiboksina, kuitenkin ilman tallenneominaisuutta tai suoratoistopalveluita.
Myymälöihimme voi palauttaa kyllä esimerkiksi vanhan puhelimen, modeemin tai vanhan digiboksin kierrätettäväksi, eikä tästä peritä maksua. Sen sijaan suurempia kodinkoneita, kuten pesukoneita, meillä ei ole mahdollista tällä hetkellä hoitaa kierrätykseen. Vien tästä kuitenkin kehitysideaa eteenpäin, olisiko meille mahdollista tulevaisuudessa saada kyseinen palvelu!
Uutta puhelinta hankkiessa kannattaa myös tutustua Vaihtoetuun, joka on kätevä tapa kierrättää vanha puhelin. Em. linkistä voi tarkistaa kuinka paljon vanhasta puhelimesta on mahdollista saada hyvitystä uuden puhelimen hankintahinnasta. Vaihtoetu on käytössä Elisan myymälöissä!