Neuvo miten pääset vapaaksi lypsäjistä.

  • 15 October 2021
  • 7 kommenttia
  • 250 katselukerrat

Täytyy kiittää Elisaa suuresti, sillä rankalla painostuksellanne saitte minut hajottamaan lankalaajakaistayhteyteni. Hakkasin 1200€ modeemin päreiksi vasaralla. Ei enää nettipelejä! Pelasin xboxilla ja pleikalla red dead onlinea ja gta5ttä niin, että edellisessä rank 323 ja gtassa 465. Sitten tuli korona ja laskut jäivät maksamatta. Te aloititte piinaavan kampanjanne, jossa päästitte hetkeksi pelaamaan red dead onlinea, mutta puolen tunnin välein katkaisitte nettiyhteyden juuri kun olin muiden pelaajien kanssa hoitamassa storytehtäviä - siis kesken tehtävän, jolla tavalla menetin heidän luottamuksensa! 14 vuotta joka päivä, mutta nyt se on ohi. 21 vuotta pelasin kaikkiaan, aluksi ps2lla, ei silloin vielä nettiä. Nyt palasin takaisin ihanaan kivikauteen. Ei enää kokonaisia päiviä yhteytenne kanssa ventaten yhä lisääntyviä pelipäivityksiä. Ei enää ympyräveivin katselua, kun yle areenan teevee uutisia katselen. En katso niitä enää ikinä! Plugg off! Ei enää 70€ digitaalisia pelejä , joka peli täytyy ostaa kivijalkakaupasta, mutta  20€ halvemmalla. Hitto että mulla on sama olo kuin laulussa Käyn ahon laitaa, minä ilman paitaa, ei estä kukaan, kun matkaa teen (Junnu the great Vainio). Te ette voi tietää, miten huikea olo mulla on nyt! Kuin heroiinia olisi vetänyt kunnon satsin. En siis lopeta tietenkään pelaamista, mutta vihdoin olen vapaa capitalistin kahleista, elisa oyjn pakkopaidasta. Osasitte painaa oikeaa nappia. Siitä suurkiitos teille. Jatkakaa samoin myös muiden kanssa. Te olette siinä hyviä!

 

EDIT: Korjattu kirosanat veks /Lautturi


7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Kannattaa ostaa prepaid-liittymä  nettiliittymäksi ja käyttää päiväveloitusta. Ei tule kukaan laittamaan maksamattomien laskujen  takia nettiä kiinni. 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1

No, jokainen taaplaa tyylillään.

Olisi nyt Elisa voinut antaa suorittaa tehtävät loppuun ja sitten antanut ajan milloin katkaisevat yhteydet. Elisan tilannetaju ei oikein pelannut.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +5

Olisi nyt Elisa voinut antaa suorittaa tehtävät loppuun ja sitten antanut ajan milloin katkaisevat yhteydet. Elisan tilannetaju ei oikein pelannut.

Samaa mieltä, nää Elisan henkilöt jotka seuraa etänä mitä peliä kukakin milläkin hetkellä pelaa ja missä kohtaa, on varsinaisia .. sanonko mitä ! Aina kun on tärkeä hetki pelissä menossa, niin osaavat hetkeksi katkaista netin. Huhhuh mitä menoa ..

Näitä henkilöitä pitää olla Elisan palkkalistoilla valtava määrä kun onnistuvat noin hyvin seuraamaan.

:clown:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2

Meinaatko, että siellä joku ihminen seurasi nettisi käyttöä ja katkaksi, juuri pahimmalla hetkellä?

Eiköhän joku automaatti siellä hoiteli hommia kuitenkin.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +5

Sarkasmia tuo kommenttini oli, siksi lisäsin pellen naaman tuohon loppuun ;D eihän tuo ole käytännössä edes mahdollista tuollainen seuranta :)

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1

Kaikki on mahdollista, mutta Suomessa ei kuitenkaan todennäköistä.

Osallistu keskusteluun