Vastattu

Rautalankaa 🤪 miten tv:n saa näkymään ilman antennikaapelia. Vai saako?

  • 1 June 2021
  • 4 kommenttia
  • 327 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Asutaan omakotitalossa jossa vanhanaikainen antenni, laajakaista ja Elisa-viihde. Homma toimii tavis-TV:ssä joka liitetty piuhalla Elisan boksiin. Mutta: hommattiin alakertaan äly-tv. Saatiin liitettyä verkkoon. Mutta miten ihmeessä saadaan näkyviin kanavat? Kuvittelin että tuosta noin vaan netin välityksellä, mutta eipä. Elisa Viihdettä ei kai saa sinne samasta boksista, mutta edes peruskanavat. Antennipistoketta ei siellä ole. Onko ainoa vaihtoehto vetää sinne antennipiuha? Ja ollaan tosi tekniikka- ja  digitumpeloita joten rautalankaa tarvittaisiin. Kiitos ja anteeksi jo etukäteen ♥️

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 1 June 2021, 16:56

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

@Ulla65 Ehkä yksi helpoimmista vaihtoehdoista on tilata Elisa Viihde Tupla, jolloin saat toisen Elisa Viihde digiboksin toiseen televisioon.

 

Molemmilla digibokseilla näkyy tällöin samat tallenteet, mutta mahdolliset maksukanavat / kanavapaketit pitää tilata molemmille laitteille erikseen.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
  1. vaihtoehto hankkia normi antenniboksi perus telkkariin ja viedä se Elisan boksi uuteen telkkariin.
  1. Jos haluaa käyttää Elisa viihdettä molemmissa, niin asenna äly tv:seen Elisa viihde sovellus, koska ei sitä toista boksia kannata ostaa: “Elisa Viihde -sovellus on toistaiseksi voimassa oleva kuukausimaksullinen palvelu, jolla tallennat tv-ohjelmia näppärästi älytelevisiolla, puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tallentamalla voit kerätä lempiohjelmasi omaksi viihdekirjastoksesi ja katsoa niitä missä ja milloin vain.” Ohjeet ja tuki (elisa.fi)
  2. Luopua Elisa viihteestä, siirtyä VU+ digiboksin käyttäjäksi (VU+ boksi sinne missä antennipistoke ja netti). VU+ boksilla saat lähes kaiken saman kuin Elisa viihteessä, mutta kertamaksulla (ei kuukausimaksua, koska laite on oma) ja sen rinnalle voi hankkia toisen halvemman engima2 boksin jolla voi sitten katsoa TV-kanavia verkon yli (tai jopa voi olla jokin äly-tv sovelluskin). 

Siinä jokunen lisä vaihtoehto @Ulla65 pohdittavaksi.

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Moikka @Ulla65 ja tervetuloa OmaYhteisöön! Aiemmilla kommentoijilla tulikin hyviä ideoita :slight_smile:


Viihde Tupla on tässä ehdottomasti hyvä vaihtoehto. Sillä saa toiseen televisioon samat tallenteet kuin tuossa toisessa televisiossa. TV-kanavat näkyvät tuossa livenä netin kautta. Mikäli tuollainen kiinnostaa, voit laittaa myös @OmaYhteisö-tiimi -käyttäjälle yksityisviestiä :)

Käyttäjätaso 1

Kiitos paljon kommenteistanne, päästään tällä eteenpäin ☺️