ASIOINTI VERKOSSA

Ajankohtaista koronavirusepidemian aikana

  • 23 March 2020
  • 0 kommenttia
  • 3604 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 216 kommenttia

Elämme tällä hetkellä poikkeuksellista aikaa, jonka myötä monella arki ja totutut rutiinit kokevat suuriakin muutoksia. Tilanne vaatii sopeutumista ja haluamme osaltamme varmistaa, että tarpeen vaatiessa asiointi Elisan kanssa on mahdollisimman sujuvaa.

Vaihtoehtoja kotisohvalta käsin asiointiin onneksi löytyy. OmaElisassa hoidat liittymäasioitasi ja hallinnoit palveluitasi vaivattomasti. Tarvittaessa voit myös etsiä apua ja ohjeita Elisan asiakaspalvelusivuilta. Täällä OmaYhteisön puolella meillä on myös mahdollisuus keskustella mieltä askarruttavista asioista ja kysyä neuvoa mahdollisiin ongelmiin. Täällä saa vapaasti esittää kysymyksiä tai jakaa ajatuksia vaikka siitä, miten nykytilanne on vaikuttanut omaan arkeen. :speech_balloon:


Kokosin tähän vielä yhteen tärpit ajankohtaisista linkeistä:


:mag_right:Asiointi koronavirusepidemian aikana :mag:
:point_right: Tältä sivulta löydät muun muassa tietoa monipuolisista sähköisistä asiointimahdollisuuksista sekä laitetoimituksista ja laskutuksesta tänä poikkeuksellisena aikana. Ensisijaisena asiointikanavana suosittelemme tällä hetkellä OmaElisaa. Jos et ole vielä ottanut OmaElisaa käyttöön, tee se nyt. Tiesithän, että saat ladattua OmaElisa-sovelluksen myös puhelimeesi? OmaElisa-sovelluksen saat ladattua puhelimesi sovelluskaupasta.

:speaking_head:Tiedote: Kaikki elisalaiset torjumassa koronaviruksen leviämistä


:mag_right:Tietoa ja artikkeleita, webinaareja :mag:
:point_right: Tältä sivulta löydät ajankohtaisia nostoja sekä laajasti tietoa eri aiheiden ympäriltä. Sivulta löytyy esimerkiksi vinkkejä turvalliseen ja sujuvaan etätyöskentelyyn sekä webinaareja eri aiheista. Sivulle on koottu tallenteita vanhoista webinaareista ja voit ilmoittautua tuleviin itseäsi kiinnostaviin ilmaisiin webinaareihin.

:newspaper:Tietoturvallinen etätyö - mitä kaikkea se on?

:newspaper:Etätyön ja videoneuvottelujen parhaat käytännöt

:projector:Etätyön tehoviikot - webinaarisarja


:mag_right:Sujuvaa etätyötä ja kotona viihtymistä:mag:
:point_right: Tälle sivulle on koottu yhteen tuotteet ja palvelut, jotka mahdollistavat sujuvan etätyön sekä kotona viihtymisen. Poikkeuksellinen tilanne on myös huomioitu laitetoimituksissamme. Elisan verkkokaupasta voit valita toimitustavaksi nopean kuljetuksen suoraan kotiovellesi.

:spy:Elisan verkon kuormitusta seurataan tehostetusti

:clapper:Elisa tuo elokuvateatterin elokuvat koteihin
 

Päivitämme tänne myös tarpeen tullen tietoa muutoksista. :blush:


Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun