Samsung A20e näyttölukituksen purku

  • 27 December 2020
  • 9 kommenttia
  • 1254 katselukerrat

No niiin. Poika sai joululahjaks samsungin A20e puhelimen. Aikansa vaihteli näyttökoodeja ja tsädäm, ei enää muista koodia ja nyt luuri lukossa. Sen verran kahlailin jo netin palstoilla että tehdasasetukset täytyy palauttaa. Google-tiliin on päästy käsiksi ja sitä kautta “suojaa laite”-valittu. 

Mutta edelleen kysyy näytönlukituksen koodia eikä laitteelle päästä. Mikä neuvoksi? 

 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Pääsisitkö tällä ohjeella etenemään: Puhelimen suojakoodi tai lukituskuvio unohtunut - iHelp

 

Tuota kautta menin aiemmin ja paikanna puhelin toiminnon alta valittu “suojaa laite”. Edelleen laite kysyy näyttökuviota, jota siis ei poika muista. Tällä hetkellä laite lukittuna ja vaatii vain näyttökoodia…. Onko siis enää muuta keinoa kuin toivoa että poika muistaa koodin? :dizzy_face: Kun ilmeisesti näissä uudemmissa androideissa ei enää kysy 4:n väärän koodin jälkeen google-tilin salasanaa. Se olis ollut helppo keikka meidän tapauksessa.. Turhauttavaa! Kiitos linkistä mutta jäämme odottelemaan jonkinlaista ihmettä kenties? 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Jos oot nyt laittanu päälle sen "suojaa laite", ni tee nyt se tehdasasetusten palautus,ku viestistä käsitän ettet oo sitä tehny. Hirveesti ei kai o luurìi kerenny täyttyy, et hirveetä vahinkoo ei syntyis. "Ihmettä" saattaa joutuu odottaa pidempään. 🤔

Ongelmana on että tätä tehdasasetuksen palautusta en saa millään lailla tehtyä. 

Alla kuvakaappaus mitä google-tili antaa tehdä.. “suojaa laite”- on napattu jo. En siis pääse palauttamaan tehdasasetuksia. Toivottavasti täällä palstalla joku osaisi tässä neuvoa. 

 

Eli kuinka saan tehtyä tehdasasetuksien palautuksen Samsung A20e malliin etänä. Apuja :innocent:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Etkö pääsw virta ja volume näppäilyjen kauttakaan entenemään?

Jostain syystä ei anna palauttaa tehdasasetuksia laitteelle ko. näppäinten kautta. Tarjoaa pelkästään “sammuta puhelin” ja “käynnistä uudelleen”. Molemmissa vaihtoehdoissa vaatii näyttökuviota! Aika toivottoman oloiseksi tilanne käy :tired_face:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

https://www.hardreset.info/devices/samsung/samsung-galaxy-a20e/

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Puhelin on pahimmassa tapauksessa ser-jätettä. Itselläni tuli Sonyn puhelimen kanssa lähes vastaava tilanne eteen, kun en millään muistanut näyttölukon avauskoodia. En onnistunut palauttamaan tehdasasetuksia kun olin vasta käynnistämässä puhelinta ja se ei ollut vielä kirjautunut verkkoon. Sonya ei onnistu enää nollaamaan tuolla virtapainike ja äänenvoimakkuus painikkeen avulla. Toiminto on ilmeisesti estetty varkaustapausten ehkäisemiseksi, eli voro ei saa puhelinta puhdistettua vanhalla menetelmällä. Onneksi muistin koodin ja sain näyttölukon auki. En tiedä pystyvätkö huollossa avaamaan lukitusta, epäilen. Ainakin yhden kuolleen terroristin iPhonen lukituksen avauksen kanssa oli jenkkilässä hässäkkää aikoinaan.