Elisa Viihde Premium

  • 20 December 2020
  • 2 kommenttia
  • 374 katselukerrat

Elisa Viihde Premium on ja oli suuri pettymys. Ei mitään parempaa, mitä ei olisi ollut edellisessä N7800  Elisa Viihde versioissa... Paitsi... Kaukosäädin on sekava ja sitä on vaikea käyttää pimeässä kun esim. nuolinäppäimet toimintoineen ovat liian lähellä toisiaan ja samalla tasolla. Olisi kaivannut näppäimien korostusta ja väliä näppäimiin.

Hakemisto on sekava, ja tärkeimmät on piilotettu muiden sovellusten joukkoon, herkkukurkun hidas käyttää. En oikeasti voi uskoa, että tämä oli käyttäjien tahto!!!??? Ja, että sillä voisi säästää jokusen sekunnin päivässä!

Ja mikä perustavaa laatua oleva moka... Tallennetta ei voi aloittaa alusta jos olet jo aloittanut sen. Asiakkaat kuulemma halusivat näin??? Okei... Katson vaimon kanssa leffaa puoleen väliin asti ja menemme nukkumaan. Teinilapsemme tulee limudiskosta ja haluaa nähdä saman leffan alusta ennen nukkumaanmenoa. No sehän onnistuu kun hän ensin kelaa leffan joko alkuun tai loppuun. En viitsisi edes sanoa, mutta sanon siltikin "Viikunan alkeellista jos katsoja ja maksava asiakas ei voi käsitellä tallennetta hauamallaan tavalla!!!".

Irtisanoin Elisa Viihde Premiumin ja paljon muutakin Elisalta. Olen vaihtamassa operaattoria. Näen Elisan tällä hetkellä lähinnä kalliina, ja viime aikoina myös palvelu on ollut heikkoa, välinpitämätöntä ja lunastamattomia lupauksia. Yli kymmenen vuoden asiakassuhde on tullut päätökseen, koska he mokasivat. Näin Lahden Triossa Elisa-kaupan viereisellä käytävällä mielestäni aika törkeän kilpailijoita halventavan mainoskyltin. “Jos olet Telian tai DNA:n asiakas, niin tule hakemaan meiltä parempi tarjous.”

Edit // Sanavalintoja -Patomiäs


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Ikävä kuulla että toimivuus oli ominaisuuksiltaan noinkin kaukana kaipaamastasi :/ Tokihan Premiumillakin ominaisuuksia ja toimintoja kehitetään, tuo mainitsemasi alusta aloittamisen ongelmakin esimerkiksi ilmenee vain tuossa vanhemmassa soittimessa mikä käynnistyy Tallenteet-kansiossa seikkaillessa, jos haun tai niiden ohjelmarullien kautta menee tallenteita katselemaan niin sieltä saa uudella soittimella saman ohjelman käynnistymään ja silloin on jo tarjolla tuo “Aloita alusta” painikekkin siinä soittimessa :) 

Kiitos kun kävit kirjoittelemassa palautetta noista ominaisuuksista, vaikka aina ei näin olekaan välittynyt fiilis niin me kyllä oikeasti välitetään palautteesta mitä tulee ja koitetaan ottaa mahdollisuuksien rajoissa toki huomioon kehityksessä myös

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Omasta mielestäni Premium boksi on taas erittäin selkeä verrattuna aikaisempiin vanhempiin bokseihin. Myös kaukosäädin on miellyttävämpi mitä entisissä bokseissa mukana tullut kaukosäädin.