Vastattu

Elisa Viihde Premium boksi

  • 6 December 2020
  • 4 kommenttia
  • 690 katselukerrat

Moi.

Elisa Viihde Premium on ollut minulla pari viikkoa. Ensin luulin että boksi hakee jotain päivityksiä, kun se  käynnistelee itseään uudelleen kesken katselun. Välillä meni tunti ja välillä minuutin parin välein.  Ei ole väliä onko toistossa Netflix ,omat tallenteet tai suora tv-ohjelma. Muutama päivä meni boksin itsekäynnistelyä ihmetellen ja sit rupes toimimaan viikon ajan. Toivoin jo parasta, mutta tänään alkoi taas kiukuttelemaan. Välillä käynnistyy itsekseen (usein aamuisin, ehkä sen vaan silloin huomaa parhaiten kun on hämärää ) vaikka ei oo tv edes päällä (näkyy kun punainen valo vaihtuu siniseksi) takas punaiseksi (tv:tä se ei käynnistä). On otettu virtapiuhaa irti, palautettu tehdas asetuksia eritavoilla. Nyt on taas tunnin verran toiminut, mutta lähetän tämän viestin silti.

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kaide99 8 December 2020, 22:17

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @Kaide99 ja tervetuloa OmaYhteisöön! Tekeekö tuo siis kesken käytönkin tuota että virrat vain katkeavat ja boksi käynnistää itsensä uusiksi? Ja noi esimerkiksi aamulla tapahtuvat itsekseen käynnistellyt niin onko siinä kuinka pitkä pätkä että se on sinisellä? Käynnistääkö sulla boksi TV:n silloin jos itse laitat boksin käyntiin?

Moro moro. Ja kiitos kiitos.Kyllä käynnistyy itekseen kesken toiston. En tiedä katkeavatko virrat mutta käynnistää kuitenki itsensä uudelleen. Noi aamulla tapahtuvat “sinisellä käynnit” eivät käynnistä tv:tä. Ja kerran aamulla kokeilin, laittamalla tv:n päälle kun boksi oli sinisellä ,niin tv toimi kuten boksi olisi sammutettuna eli ei ohjemaa. Se käy muutaman(3-4) kerran sinisellä. Yksi operaatio (punasesta siniseen ja siellä välissä on ihan himmeä sininenkin(mitä normi toiminnalla en saa ite edes aikaiseksi) hetki) kestää noin alle minuutin. Boksi käynnisti tv:n kun laitan boksin itse päälle. Vaikka olen ottanut toiminnon pois päältä sillä ei ole ollut merkitystä. Modeemiakin epäilin mutta,  samassa modeemissa kiinni ollut apple-tv:n boksi toimii moitteetta. Eilen illalla viestin lähettämisen jälkeen boksi pätki taas, tänään on pari tuntia toiminut hienosti.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Johan nyt :flushed:  on kyllä erikoinen ongelma, ei sen boksin pitäisi itsekseen noin temppuilla. Hyvä että olit kokeillut tehdasasetukset jo kertaalleen palauttaa.

Pystyisitkö kokeilemaan tältä sivulta https://elisa.fi/viihdelaitteet löytyvät parit ohjeet vielä?

Erityisesti otsikoiden “Digiboksin sisäisen muistin alustus” ja “Manuaalinen digiboksin ohjelmistopäivitysten tarkistaminen” alta olisi hyvä kokeilla toimenpiteet :slight_smile:  jos nuokaan ei pure ongelmaan, laittaisitko meille vielä yksityisviestiä profiilin @OmaYhteisö-tiimi kautta niin tarkistellaan tätä probleemaa yhdessä lisää? Kiitos!

Kiitos kiinnostuksesta! Mutta nyt on mennyt kaks iltaa moitteetta. Jos rupee taas tökkii, niin kokeilaan sit noita.