Vastattu

HBO Nordic sarjan jaksoa katsoessa kuva pysähtyi ja edellinen tv kanavan ääni tuli taustalle

  • 20 December 2020
  • 3 kommenttia
  • 436 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Ehkä joku kirjoitti jo aiemmin saman kaltaisesta ongelmasta? Mutta en löytänyt sitä. Tuossa noin muutama päivä sitten katsoin HBO:sta sarjaa ja kun olin katsonut useamman jakson putkeen niin näytössä kävi teksti jossa oli jotain että yhteysvirhe (2 eri “virhe” tekstiä, tais olla jokin koodikin “numero”) ja kuva sitten pysähtyi siihen mutta tekstit vaihtui ja taustalle tuli tv kanavan ääni jota olin aiemmin katsonut. Ja kun kokeilin mennä HBO alku sivulle ja uudestaan siihen sarjan jaksoon niin kuva oli pysähdyksissä ja se tv kanavan ääni kuului. Ehkä kävin myös sitten TV puollella ja takaisin ja ei toiminut. Sitten kaukosäätimellä sammutin vähäksi aikaa virran digiboksista ja sitten kun menin uudestaan katsomaan sarjaa se toimi normaalisti.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 22 December 2020, 15:43

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Onko tota tapahtunut nyt useamman kerran vai toistaiseksi ainut kerta mitä sulla ilmennyt? Kun toi yhteysvirhe-herja tuli niin huomasitko että pätkäisikö netti muilla laitteilla samaan aikaan?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Toistaiseksi on ainut kerta että on ilmennyt. En just silloin käyttänyt toisella laitteella nettiä joten en tiedä pätkäisikö muilla laitteilla, ainakaan Nets kameralle ei netti ollut katkennut. ElisaViihde digiboksiin on Wifin kautta yhteys Huawei AX3 Quad-Core WiFi6 -reititimen kautta 5GHz Wifin kautta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

OK, voi olla että toi boksin ja Wi-Fin välinen yhteys vaan hikkasi jotenkin kriittisesti, ainakaan mitään yleisempää hämminkiä ei oo kuulunut itellä korviin :thinking: