Vastattu

määräaikainen sopimus

  • 15 May 2021
  • 4 kommenttia
  • 186 katselukerrat

onko tosi että jos tekee määräaikaisen kanava paketti sopimuksen niin edunvalvoja ei voi vaatia digipoxsin palautusta ja määräaikaisen kanavapaketin irtisanomista tähän saa kaikki vastata mitä mieltä asiasta olette

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 17 May 2021, 12:02

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +8

Mielestäni  jos  asiakkaalla on edunvalvoja  niin  edunvalvojan pitäis tehdä sopimukset ja  jos  operaattori on  suostunut tekeen sopimuksen ilman edunvalvojan suostumusta  niin se pitäis saada purkaa mutta jos on  edunvalvojan suostumus  niin  silloin asia on selvä ei voi purkaa .

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Tähän vaikuttaa myös, onko edunvalvottava toimintakelpoinen vai ei.

Jos valvottava on toimintakelpoinen, hän voi tehdä sopimuksen Elisan kanssa.

Mikäli valvottava ei ole toimintakelpoinen, Elisa ei voi tehdä sopimusta hänen kanssaan. Tässä tapauksessa ainoastaan edunvalvoja voi tehdä sopimuksen. Mikäli Elisa tekee virheen ja avaa sopimuksen toimintakelvottomalle henkilölle, sopimus ei ole pätevä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Moikka!


Kaikki sopimukset näissä tilanteissa tehdään edunvalvojan kanssa yhteistyössä. Yleisellä tasolla, myös kanavapaketit - oli määräaikainen tai ei - tehdään edunvalvojan kanssa yhteistyössä.

elisa moderaattori jos edunvalvoja ei hyväksyisi viasat kanava pakettia jonka viikonloppuna tilasin niin olisiko se jo katkaissut sen ja meneekö näistä tilauksista mitä tilaan automaattisesti tieto myös edunvalvojalle luulisi että menee