Kysymys

Samsung Q9F kaukosäädin ja Elisa Viihde

  • 27 heinäkuu 2019
  • 6 kommenttia
  • 360 katselukerrat

Ostimme Samsungin lippulaivan ja sen kaukosäädin ohjasi vuoden verran hienosti myös Elisa Viihdettä. Nyt tapahtui jotain ja Samsungin kaukosäätimestä ei enää saa Elisan Viihteen perusmenua näkyviin. Tallenteemme näkyvät ainostaan siitä. Kaukosäädin ohjaa kanavia, mutta ainoa tapa päästä Elisa Viihteen menuun on on käynnistää laite uudestaan se kaukosäätimestä. Onko joku törmännyt tähän?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Moikka markwest ja tervetuloa OmaYhteisöön 😊

Onko käytössä siis Samsungin telkkarin kaukosäädin vaiko jokin universal-säädin mihin olet konfiguroinut Elisa Viihteen?
Samsungin kapea hopeavärinen
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Aaaa okei. No sitten en osaa kyllä kauheasti auttaa. Viihdettä kuuluu toki virallisesti käyttää sen omalla kakella ja voi universaliakin tietenkin pitää käytössä, mutta oma Samsungini kaukosäädin ei ole koskaan jutellut Viihteen kanssa 😕
Kun ostin tämän Samsungin lippulai an 55 tuuman Q9F:n, oli myyntipointti nimeomaan että sen pieni ja siro kaukosäädin on ainoa joka ojaa Elisa Viihdettä. Piti paikkansa. Viime kesänä nautittiin siitä maalla. Tänä kesänä jotain oli muuttunut, ei toiminut enää. Varmaan joku softapäivitys oli tehty. Saimme sitten pitkällä testaamisella kanavat vaihtumaan Samsungin kapulasta, mutta Elisa viihteen menuun ei enää päässyt. Sitä lähdin kysymään.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Löysinkin muuten aiheesta pientä keskustelun tynkää.
Kiitos vaivanäöstäsi. Tuo keskustelu keskittyy muihin yleiskaukosäätimiin. Ei taida apua löytyä vielä tähän haasteeseen.

Osallistu keskusteluun