Vastattu

ZTE MF971 RS ja Viihde N7800

  • 16 toukokuu 2021
  • 7 kommenttia
  • 109 katselukerrat

Viihteen N7800 ei hyväksy “uuden” ZTE MF971:n wifi-verkon salasanaa. Viereisen “vanhan” Huawein mokkulan liittyminen onnistuu edelleen. Kaikki muut laitteet kytkeytyvät vaivattomasti ZTE:hen. Salasana on kirjoitettu oikein.

Hyviä neuvoja kaivattaisiin.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi maurice 17 toukokuu 2021, 17:04

WPA-asetusten muutoksella mokkulassa ongelma vihdoin ratkesi. Pitää olla WPA2 (AES).

Kiitokset kaikille avustaneille!

Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4

Resetoi digiboxi niin varmasti unohtaa sen vanhan wifi-verkon muististaan.

Boxilla joko asetusten valikon kautta, tai siitä vasemman kyljen painikkeesta 5 nopeaa painallusta kun laite on päällä.

Kiitos viestistä!

 

Olen resetoinut boxin parin kertaan ja palauttanut kertaalleen tehdasasetuksiin. Ei auta.

Parempia vinkkejä kaipaisin😊

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Moikka @maurice ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Kun yrität tuohon ZTE:n reitittimen verkkoon liittyä, antaako Viihde siis jonkinlaisen virheilmoituksen? 

Viihde näyttäisi yrittävän kytkeytyä verkkoon, tipahtaa sitten mustaksi, yrittää uudelleen ja aloitussivu tulee esille, mutta parin sekunnin kuluttua tipahtaa jälleen alas. Tämä toistuu “loputtomasti”. Välillä boksi menee kokonaan pois päältä ja starttaa itsekseen, jolloin samat vaiheet kuin edellä jatkuvat.

 

Virheilmoitusta ei tule, mutta näyttäisi siltä, että ongelmat alkavat eka kertaa verkkoon liittyessä siinä vaiheessa, kun boksi normaalisti käynnistää salasanan hyväksymisprosessin. Salasana on kuitenkin oikea ja moneen kertaan syötetty uudelleen.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Viihde näyttäisi yrittävän kytkeytyä verkkoon, tipahtaa sitten mustaksi, yrittää uudelleen ja aloitussivu tulee esille, mutta parin sekunnin kuluttua tipahtaa jälleen alas. Tämä toistuu “loputtomasti”. Välillä boksi menee kokonaan pois päältä ja starttaa itsekseen, jolloin samat vaiheet kuin edellä jatkuvat.

 

Virheilmoitusta ei tule, mutta näyttäisi siltä, että ongelmat alkavat eka kertaa verkkoon liittyessä siinä vaiheessa, kun boksi normaalisti käynnistää salasanan hyväksymisprosessin. Salasana on kuitenkin oikea ja moneen kertaan syötetty uudelleen.

 

Hmm.. Koititko vielä tuota MF971-reititintä palauttaa tehdasasetuksille?

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/laiteohjeet/device/zte/4g-nettiboksi-mf970/topic/laitehallinta/modeemin-tehdasasetusten-palauttaminen/1

No reitintäkin on palauteteltu muutamaan kertaan - ei menestystä. 

Vähän on sellainen tunnelma, että Viihde-boksi ei löytäisi IP-osoitetta, kytkeytyäkseen. Tämä on nyt maallikon arvaus, mutta muistan läppärin joskus toimineen hieman samalla tavalla johonkin verkkoon liityttäessä ja tällöin ohjauspaneelissa näkyy, että ip-osoitetta ei löydy.

Olisko siltä suunnalta jotain keinoja löydettävissä?

WPA-asetusten muutoksella mokkulassa ongelma vihdoin ratkesi. Pitää olla WPA2 (AES).

Kiitokset kaikille avustaneille!

Osallistu keskusteluun