Vastattu

Elisa viihde

  • 9 November 2021
  • 5 kommenttia
  • 239 katselukerrat

Ostin elisa viihteen. Mulla oli ennen dna hubi ja sieltä pystyin Google playn kautta ostamaan tuotteita. Ostin esim viaplayn vähäksi aikaa. Nyt mulla on hbo max enkä osaa sitä laittaa  elisa viihteeltä näkymään kun siellä ei ole laisinkaan pay kauppaa eikä kuvaketta hbo max. On kuitenkin hbo nordic. Mitä voin tehdä? 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 11 November 2021, 11:53

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Pikaisesti googletin ja HBO nordic on muuttunut HBO maxiksi. Varmaankin Elisa sen joskus boksiin päivittää.

DNA Hub on aivan eri palvelu, enemmän android pohjainen kun kerta play kauppa löytyy. Elisa viihteen boksi onkin enemmän Elisan viritys ja sinne ei pysty omia ohjelmia käsittääkseni asentamaan. Sanoisin, että vaihda takaisin DNA hubiin, jos nyt heti haluat tai jos löytyy android tv (älytv) niin semmoisellakin pitäisi onnistua tai jollain android tv boksilla.

VU+ tallentavaa digiboksia itse suosittelen, saa kyllä lähes kaiken ja ei mene kuukausimaksua itse tallennuspalvelusta, koska oma laite. Jä säilyy tallennukset pitempään kuin kaksvuotta.

Toki jos ne IPTV kanavat haluaa niin älytv:hen saa sen viihteen perusversion (ja samankaltaisen myös varmaan DNA:lta) niin ei erillistä boksia tarvi.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

@Pötöhäntä Tervetuloa OmaYhteisöön!

HBO Maxille ei vielä tässä vaiheessa omaa sovellusta löydy Elisa Viihteeltä. Meidän kautta löytyy HBO Nordic, johon sisältyy muu HBO Maxin sisältö pl. HBO Max -alkuperäissarjat. Myöhemmin HBO Nordicin tilaajat saavat käyttöoikeuden myös HBO Max-palveluun. 

Lisätietoa HBO Maxista

HBO Maxin hinnoittelu sai aikaan sen, että irtisanoin HBO-tilaukseni Elisa Viihteen kautta ja tilasin HBO Maxin uutena tilaajana. En säästänyt kuin 4,50 euroa/kk, mutta säästöä se on pienikin säästö...

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Niin ja hinta on jatkossakin puolet normaalista, mikäli/kun hinta nousee tulevaisuudessa.

No nythän sinä virheen menit tekemään toisaalta jos on aikaa kysellä ongelmista niin Elisa viihteellä niitä riittää. 

Osallistu keskusteluun