Vastattu

Mix-s extra-kanavan vaihtoa ei saa vahvistettua pin-koodilla

  • 9 October 2021
  • 3 kommenttia
  • 120 katselukerrat

Hei.

Yritän vaihtaa Elisa viihde premiumin Mix-s kanavavapaketin extra-kanavaa kännykän omaelisan sovelluksen kautta, kun vaihto pitäisi vahvistaa, ikkuna, johon pin-koodi pitäisi kirjoittaa, ei näy ollenkaan. Se on ulkona ruudusta, liian alhaalla. Tämä siis tapahtuu uutta kanavaa vahvistettaessa. Jos taas yritän vahvistaa nykyisen kanavan poistoa, niin alhaalla näkyy puolet pin-koodin syöttö ikkunasta. Ja kun laitan pin-koodin, niin tulee ilmoitus, "tapahtui odottamaton virhe". Jos laitan aivan väärän pin-koodin, niin tulee ilmoitus "väärä pin-koodi".

On kyllä todella hankalaksi tehty tämä kuukausittaisen kanavan vaihtaminen. Pitääpä varmaankin kokeilla, josko elisa mix-s paketin tilauksen lopettaminen onnistuisi helpommin.

Kolme vuotta sitten ollut jo samaa ongelmaa, luulisi, että jo on saatu kuntoon. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 12 October 2021, 10:16

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @Viihdekäyttäjä21 ja kiitos selkeästä ongelmankuvauksesta! Kyllähän tuo nyt kuulostaa sellaiselta asialta, joka on korjattava. Onnistuuko tuon extrakanavan vaihtaminen tavan nettiselaimen kautta kuitenkin normaaliin tapaan? 

Kerroit että ongelmaa on ollut jo kolme vuotta, onko se tämän kokoajan siis ollut nimenomaan sovelluksen kautta, vaiko myös nettiselaimella kanavaa vaihdettaessa? :thinking:

Hei, ongelma ei ole ollut minulla kolmea vuotta vaan löysin keskusteluista täältä palstalta vastaavan tilanteen, joka on ollut 3 vuotta sitten. Ja silloin useampi kommentoija oli onnistunut tekemään kanavapaketin kanavan vaihdon ainoastaan lopettamalla koko kanavapaketin tilauksen ja sen jälkeen tilaamalla kanavapaketin kokonaan uudelleen ja siten sai valittua haluamansa kanavat katsottavaksi. Ei kai tuo voi enään olla ainoa tapa vaihtaa kanavaa? 

Kokeilin nyt myös tietokoneen selaimella tehdä tuon muutoksen ja kun syötän pin-koodin, niin tulee ilmoitus "Palvelimella on tapahtunut odottamaton virhe".

Joten en vieläkään onnistunut vaihtamaan kanavapaketin kanavaa toiseen. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Erikoista! Laitatko meille vielä tarkempia tietojasi ja sitten tuon että minkä kanavan haluat vaihtaa mihin, niin tutkaillaan asiaa tarkemmin. Yksityisviestin OmaYhteisön porukalle voit laittaa täältä:slight_smile: