taloyhtiö vaihtaa dna laajakaistaan..ostin 18.9 elisa viihde premium..sekä ruotsin ja eurosport kanavapaketit

  • 13 joulukuu 2020
  • 5 kommenttia
  • 585 katselukerrat

En tiedä mitä minun pitää tehdä..kaiken avun olen aina saanut elisalta.Minulla on puolen vuoden ilmaiset swedish..swedish extra sekä vuoden ilmainen eurosportkanavapaketit..siksi ostinkin tuon digiboksin määräaikainen 24kk/24,90.  Älkää kirjottako mitään “ihme” tekniikka kieltä..en todella ymmärrä!! Maksan jo nyt siis 24,90 sekä kanavakortti 3,50. Haluan jatkossa katsoa noita kanavapaketin kanavia. Kaksi unetonta yötä ….

sakarialanne 1 kuukausi sitten

Et tarvitse muuta kuin antennikaapelin, jotta näet Nelosen kanavat Viihteen digiboksilla. Nettiyhteyden  otat DNA:lta ja kaikki toimii niinkuin ennenkin.

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Et tarvitse muuta kuin antennikaapelin, jotta näet Nelosen kanavat Viihteen digiboksilla. Nettiyhteyden  otat DNA:lta ja kaikki toimii niinkuin ennenkin.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

@apukaukanaSulla on luultavasti Elisa Viihde ilman laajakaistaa, päätellen maksamastasi hinnasta. Silloin sun ei tarvitse tehdä muuta kuin Sakarin neuvojen mukaisesti laittaa antennikaapeli Viihde-boksiin niin saat Nelosen kanavat suorana.

Mutta JOS sulla onkin Elisa Viihde laajakaistalla, niin silloin se pitäisi vaihtaa ilman laajakaistaa olevaan versioon ja ottaa asiakaspalveluun yhteyttä asian tiimoilta.

Sitä en tosin hoksannut että miksi maksat kanavakortista kun Elisa Viihteessä ei kanavakortteja tarvita, paitsi jos sulla on se ihan kaapelidigiboksissa kiinni. Se kanavakortti tietenkin pitää vaihtaa Dnan vastaavaan jos se on Elisan kanavakortti ja teille tulee Dnan laajakaistan lisäksi myös Dnan kaapeli-tv.

 

Toivottavasti näistä neuvoista oli sulle apua, eli rohkeasti vaan yhteyttä Omayhteisön tiimiin elikkä asiakaspalveluun. Voit lähettää heille myös yksityisviestiä ja kertoa siinä tilanteesi ja muista mainita myös asiakasnumerosi yksityisviestissä. Sen voi lähettää täältä:

https://yhteiso.elisa.fi/members/omayhteisoe-tiimi-95702

 

Moi

 

Meillä taloyhtiölaajakaista vaihtuu Telialle samalla tulee Telia TV.

 

Tuli ukaasi että vanhat liittymät lakkaavat toimimasta, onko näin?

Minulla on Elisa Viihde + kuitulaajakaista (antenni pistokkeesta)

Telian netti tulisi puhelin rasiasta ja maximi nopeus vain 100/10

Elisan nopeus maximit nyt 1000/50

 

Pitänee käydä Elisa kaupassa asiasta juttelemassa kun Telian asiakaspalvelu ei tiennyt miten vanhoille liittymille oikeasti käy.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @JISOKUOR ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Mikäli sinne tulee kaapelitelevisio Telialta, niin toi meidän antennin kautta tuleva netti ei enää sitten toimi kun ne piuhat siirtyy Telian käyttöön. Elisa Viihde toki toimii vaikka olisi Telian netit ja kaapelitelevisiot :) 

Käyttäjätaso 3

Mulla on 10m Dna.n kiinteä laajakaista kotona ja hyvin pelaa elisan viihde.

 

Premium ei sitten näytä 4 kanavapakettin suorana tulevia ohjelmia sanoo vain että tarvii olla ELISAN laajakaista.

Tämän voi kiertää siten, että alottaa tallennuksen vaikka 4 kanavan ja sitte menee tallennetut kohtaan ja aloittaa katsoa  tallennetta (tallentaa samaan aikaan silti )

 

 

Osallistu keskusteluun