taloyhtiö vaihtaa dna laajakaistaan..ostin 18.9 elisa viihde premium..sekä ruotsin ja eurosport kanavapaketit

  • 13 December 2020
  • 10 kommenttia
  • 2043 katselukerrat

En tiedä mitä minun pitää tehdä..kaiken avun olen aina saanut elisalta.Minulla on puolen vuoden ilmaiset swedish..swedish extra sekä vuoden ilmainen eurosportkanavapaketit..siksi ostinkin tuon digiboksin määräaikainen 24kk/24,90.  Älkää kirjottako mitään “ihme” tekniikka kieltä..en todella ymmärrä!! Maksan jo nyt siis 24,90 sekä kanavakortti 3,50. Haluan jatkossa katsoa noita kanavapaketin kanavia. Kaksi unetonta yötä ….

sakarialanne 1 vuosi sitten

Et tarvitse muuta kuin antennikaapelin, jotta näet Nelosen kanavat Viihteen digiboksilla. Nettiyhteyden  otat DNA:lta ja kaikki toimii niinkuin ennenkin.

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

10 kommenttia

Et tarvitse muuta kuin antennikaapelin, jotta näet Nelosen kanavat Viihteen digiboksilla. Nettiyhteyden  otat DNA:lta ja kaikki toimii niinkuin ennenkin.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

@apukaukanaSulla on luultavasti Elisa Viihde ilman laajakaistaa, päätellen maksamastasi hinnasta. Silloin sun ei tarvitse tehdä muuta kuin Sakarin neuvojen mukaisesti laittaa antennikaapeli Viihde-boksiin niin saat Nelosen kanavat suorana.

Mutta JOS sulla onkin Elisa Viihde laajakaistalla, niin silloin se pitäisi vaihtaa ilman laajakaistaa olevaan versioon ja ottaa asiakaspalveluun yhteyttä asian tiimoilta.

Sitä en tosin hoksannut että miksi maksat kanavakortista kun Elisa Viihteessä ei kanavakortteja tarvita, paitsi jos sulla on se ihan kaapelidigiboksissa kiinni. Se kanavakortti tietenkin pitää vaihtaa Dnan vastaavaan jos se on Elisan kanavakortti ja teille tulee Dnan laajakaistan lisäksi myös Dnan kaapeli-tv.

 

Toivottavasti näistä neuvoista oli sulle apua, eli rohkeasti vaan yhteyttä Omayhteisön tiimiin elikkä asiakaspalveluun. Voit lähettää heille myös yksityisviestiä ja kertoa siinä tilanteesi ja muista mainita myös asiakasnumerosi yksityisviestissä. Sen voi lähettää täältä:

https://yhteiso.elisa.fi/members/omayhteisoe-tiimi-95702

 

Moi

 

Meillä taloyhtiölaajakaista vaihtuu Telialle samalla tulee Telia TV.

 

Tuli ukaasi että vanhat liittymät lakkaavat toimimasta, onko näin?

Minulla on Elisa Viihde + kuitulaajakaista (antenni pistokkeesta)

Telian netti tulisi puhelin rasiasta ja maximi nopeus vain 100/10

Elisan nopeus maximit nyt 1000/50

 

Pitänee käydä Elisa kaupassa asiasta juttelemassa kun Telian asiakaspalvelu ei tiennyt miten vanhoille liittymille oikeasti käy.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @JISOKUOR ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Mikäli sinne tulee kaapelitelevisio Telialta, niin toi meidän antennin kautta tuleva netti ei enää sitten toimi kun ne piuhat siirtyy Telian käyttöön. Elisa Viihde toki toimii vaikka olisi Telian netit ja kaapelitelevisiot :) 

Käyttäjätaso 3

Mulla on 10m Dna.n kiinteä laajakaista kotona ja hyvin pelaa elisan viihde.

 

Premium ei sitten näytä 4 kanavapakettin suorana tulevia ohjelmia sanoo vain että tarvii olla ELISAN laajakaista.

Tämän voi kiertää siten, että alottaa tallennuksen vaikka 4 kanavan ja sitte menee tallennetut kohtaan ja aloittaa katsoa  tallennetta (tallentaa samaan aikaan silti )

 

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Yritin keskustella tästä asiasta muualla mutta eivät niiku ottaneet vastaan tai kommentointi lopetettu. Yritän täällä. Meinaan v2022 tulee Elisan tilalle DNA nettiyhteyden toimittaja tai mikä lienee. No mitä siitä seuraa. ? Vieläkö vanhoilla vehkeillä näkee. On pieni musta laite  jaisompi  valkoinen Huawei.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

@wesson Vanha Elisa Viihteen digiboksi (N7700/N7800) toimii edelleen, modeemista en osaa sanoa kun et kertonut millainen netti sulla on, mutta jos on samantyyppinen niin pitäisi sen Huaweinkin toimia edelleen. Tosin päivityksiä noille N7700-bokseille tulee nykyään harvemmin joten jos sulla on N7700 niin pyydä vaihtoa N7800 boksiin. Sille ne päivitykset tehdään etupäässä nykyisin.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

No mikä netti? Elisa viihde ja Netgem N7950. Elisa Premium näkyy olevan.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

No mikä netti? Elisa viihde ja Netgem N7950. Elisa Premium näkyy olevan.


Tarkoitin siis että millä tekniikalla on Elisan nykyinen nettiyhteys ja millä taas on tuleva uusi Dnan nettiyhteys. Sitä et siis meille kertonut. Onko kamo, ethernet, 4G/5G, xDSL vai mikä? Siitä riippuu voiko Huaweita käyttää uuden yhteyden kanssa.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Mitä minä niistä tekniikoista tietäisin. Sanoo saamani tiedote, että Elisa 10 Mbit/s muuttuu DNA:n 50 Mbit/s.