Vastattu

tuplahinta

  • 14 December 2020
  • 4 kommenttia
  • 554 katselukerrat

Käsitin että viaplay ja elisa viihde olisi loppukesästä/syksystä asti olleet sillä 12,99e yhteishinnalla katsottavissa? Viaplaylta on otettu suoraan maksu tililtä niinkuin aina mutta nyt huomasin vasta että elisalta on tullut myös 2 laskua kahdelta kuukaudelta, eli siitä asti kun otin uudestaan tuon viaplayn käyttöön tauon jälkeen ja aktivoin silloin myös tuon elisa-tilin kun sen piti kuulua samaan hintaan?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi JJesseJ 15 December 2020, 10:15

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Moi @mysteria 
Jos sinulla on ollut tilaus suoraan Viaplayn kautta, että meidän kautta niin nämä molemmat ovat muutoksen jälkeen voimassa. Sisällöt on samat kummassakin eli nyt suosittelen, että jomman kumman paketin sulkee niin ei tule tuplalaskutusta. :) 

Joo suljin jo elisan, tuli vaan silloin pari kk sitten viaplayn avatessani näytölle ilmoitus tuosta että palvelut yhdistyneet, luo tästä elisa-tunnukset jne eikä sinne ainakaan päässytkään viaplayn tunnuksilla sisään, en tajunnut että niistä laskutetaan erikseen jos kerran ovat yhdistyneet. En tiennyt myöskään sitä että palvelu laskutetaan laskulla eikä suoraan tililtä kuten muut suoratoistot, toisekseen minulla ei ole luottotietoja joten laskutuksen ei pitäisi olla edes mahdollista.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tilauksesta tulee aina tilausvahvistus sähköpostiin, siinä on myös nuo laskutustiedot käyty läpi. Huomasitko tuota viestiä lainkaan? Maksuhäiriömerkintä ei kaikkiin tilauksiin vaikuta, mobiililiittymissä ja luottokauppasopimuksissa tuo monesti nostaa päätään, myös Elisa Viihteen digiboksillisessa sopimuksessa, mutta kiinteän laajakaistan, tietoturvan ja esimerkiksi juuri tuon suoratoistopalvelun pystyy kyllä tilailemaan yleensä vaikka olisi merkintä :) 

En pahemmin sähköpostia käytä ja nyt huomasin vasta tilausvahvistuksen, siltikään en siitäkään ymmärtänyt että palveluista laskutettaisiin erikseen ja laskut olen tottunut saamaan paperisena. Mutta kuten sanottu, luottotietoja ei ole niin eipä nämä siihen enää vaikuta. Irtisanottu nyt kuitenkin on.