Tuplatallenteiden valinta ei toimi oikein

  • 19 October 2021
  • 7 kommenttia
  • 161 katselukerrat

Hei, olen huomannut että tuplatallenteiden valinta ei toimi oikein. Olen jo jonkin aikaa huomannut tämän vian olemassaolon.

Kun valitsen tuplatallenteiden poiston ja klikkaan että valitsee vanhimmat niin välillä:

- Elisa viihde tulkitsee eri jaksot samaksi jaksoksi ja valitsee toisen poistettavaksi
- Päivämäärällisesti vanhimman jakson valinta ei myöskään toimi, joskus valitaan uudempi jakso poistettavaksi vanhemman sijasta

 

Jos konkretiaa halutaan, niin laitan screenshotin tilanteesta jossa “valitse vanhimmat” duplikaatit -toiminto tekee väärät valinnat:
 


Kuvankaappauksessa näkyy, että vanhimpien duplikaattien valinta:
- Tulkitsee kaksi erillistä Prisman jaksoa duplikaateiksi ja haluaa poistaa toisen
- Valitsee n. puoli vuotta uudemman “Yökylässä Maria Veitola” -jakson poistettavaksi.

Saisiko ongelmaan korjausta? Nyt duplikaattien valinta ei toimi luotettavasti ja estää toiminnon käyttämisen huolettomasti. Useiden satojen duplikaattien käynti käsipelillä läpi on työlästä. Toivoisin että voisin luotettavasti klikata ja valita että poistaa useat sadat duplikaattini, ilman että asiaa pitää käsipelillä varmistella ettei poistoon mene vääriä vääriä tallenteita.


7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Kiitos ilmoituksesta @peace2000, näyttääpä selkeästi olevan virhettä noiden ohjelmien kohdalla. Vien tästä palautetta eteenpäin.

Kiitos! @Keinotekoinen 

En tiedä millä logiikalla duplikaatit tunnistetaan mutta eikö loogisinta olisi ohjelman nimen perusteella (sivuuttaen siitä pois tekstit kuten “Elokuva:” tai “Subleffa:”)

ja myös kuvauksen perusteella (sivuuttaen siitä ilmaisut kuten “UUSI SARJAA ALKAA!” , “TV-ENSI-ILTA!” tai “UUSI KAUSI”.

Koen että kuvauksen ja nimen kombinaatio olisi luotettava tässä.

Ja jos ohjelman kuvaus on tyhjä, kuten esim Tulosruudussa niin ei kannata ottaa duplikaattihakuun mukaan.

Nämä ehdotuksena :)

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +5

Vika on ollut tiedossa jo pitkään.

Itse tekisin prosentuaalisella tarkkuudella mätsäyksen, jos 80% nimestä j akuvauksesta osuu oikein, on duplikaatti. Tämä prosentti vois olla käyttäjän määriteltävissä ?

Vika on ollut tiedossa jo pitkään.

Itse tekisin prosentuaalisella tarkkuudella mätsäyksen, jos 80% nimestä j akuvauksesta osuu oikein, on duplikaatti. Tämä prosentti vois olla käyttäjän määriteltävissä ?


Sitä suuremmalla syyllä olettaisi että asia pian korjataan ;)

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Niinpä, vaan en pidättelisi hengitystä odotellessa.🙂 Sen sijaan korjausta odotellessa voi lukea hauskan ketjun, ihan samasta aiheesta: Tallenteet tuplana? Nyt voit poistaa tuplat! Jännää tämä odottelu...🤗

Jaaha no enpä pidättele kyllä sitten henkeä, useita screenshotteja postattu mutta ei silti ole ongelmaa saatu korjattua, voi morjens. Ei voi kestää kahta vuotta näin yksinkertaisen asian korjaus..

Käyttäjätaso 3

Minäkin olen lähettänyt monia kertoja viestejä näistä ei-tuplista, mutta siellä ne vain kököttävät. Ei taida Elisa paljon välittää asiakkaidensa palautteista, kun näitä ongelmia ei saada korjatuksi.

Uusia ongelmia on AVAlla tuleva Unelma-asunto auringon alta. Jaksojen numerointi on aivan sekaisin ja jaksoja (8 eri jaksoa) ehdotetaan tupliksi, vaikkeivät sitä ole. 

Osallistu keskusteluun